,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești” la Bravicea

Cu prilejul sărbătorii, Sf. Mucenițe Vera, Nadejda, Liubovi şi mama lor Sofia, cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Protoiereul Rostislav Țîmbal, membru al Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea şi promovarea Fecioriei, a Vieţii şi Familiei Tradiţionale”, responsabil circumscripția Călărași, a organizat felicitări cu ocazia zilei de 30 septembrie – ,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești”.

Au fost felicitate cu drag toate profesoarele şi fetele din Gimnaziul localității Bravicea, r. Călărași,  care poartă aceste frumoase nume, în cinstea Sf. Mucenițe Vera, Nadejda, Liubovi şi mama lor Sofia. În dar, fetele, au primit iconiţe, iar băieţii le-au oferit flori.

Totodată pentru a întregi sărbătoarea, părintele Rostislav a făcut cunoscută viaţa sfintelor şi a cîntat împreună cu elevii, menţionând că fiecare tînăr trebuie să aibă credinţă şi curaj de a o mărturisi, nădejde în mila Domnului şi nu în ultimul rînd dragoste faţă de aproapele.

Asemenea în a doua jumătate a zilei, au fost vizitate bătrînele și enoriașile bisericii din localitate, care au primt daruri frumoase cu prilejul sărbătorii.

Fiecare tînăr trebuie să fie asemenea feciorelor bune biruitoare, prăznuite astăzi, biruind ispitele distrugătoare, fiind mereu curați și la suflet și la trup. Fiecare Familie este îndemnată de a fi statornică în credință și faptele credinței.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.