5 mesaje de suflet pentru tineri, de la Daniel Buzdugan – ITO 2017

1. Credeți-mă că este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată: asta este Biserica! Voi sunteți Forța Bisericii! Oamenii simt, nu poți să minți, atunci când ești în mijlocul oamenilor, ei te simt! ITO 2017! Forța Bisericii!

2. Aș vrea să transmit un salut călduros tinerilor preoți care sunt în Italia, în Spania, în Germania, în Anglia, peste tot unde sunt! Am avut plăcerea să mă aflu de revelion, de Paști sau de Crăciun în diverse țări unde sunt frații noștri români și vreau să zic că Biserica de acolo îi aduna pe toți laolaltă. Respect și iubire preoților români din străinătate! Doamne ajută!

3. Să fiți acei tineri care nu se rușinează de Dumnezeu! Sunteți armata lui Hristos! Sunteți Forța Bisericii! Hristos în mijlocul nostru! Este și va fi! Asta îmi vine să zic în aceste momente: Tatăl nostru, Care ești în ceruri, sfin­țească-Se numele Tău, vie împărăția Ta, fie voia Ta, precum în cer așa și pe pă­mânt. Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noș­tri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbă­vește de cel rău. Amin.

4. 609 voluntari au muncit patru zile ca ITO 2017 să fie o experiență minunată pentru participanți, iar Daniel Buzdugan nu i-a uitat nici pe ei: „Felicitări pentru întreaga muncă depusă! Facebook-ul a fost singura instituție de presă care a evocat acest eveniment, iar aseară pe Facebook am văzut că, după concert, voluntarii s-au așezat în genunchi și au cules tot ce era lăsat, lăsând în urmă curățenie perfectă. Cinste lor, voluntarilor!

5. Au fost patru zile superbe aici, la Iași, și chiar vorbeam cu vecinii mei – că stau la mama, nu stau la hotel! – și îmi spuneau: O să ne fie dor de copchiii ăștia! Să aveți vacanță plăcută, cât mai e, și să aveți rezultate frumoase în noul an bisericesc, dar și școlar!

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.