O lecție deosebită în s. Bravicea, r. Călărași, despre ,,Familia fericită” și păstrarea Fecioriei! Video

Cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei tradiționale”, în contextul sărbătorii ,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești”, ediția a II-a, parohul Bisericii ,,Sfântul Gheorghe” din s. Bravicea, r. Călărași, Protoiereul Rostislav Țîmbal, a organizat o lecție practică pentru tineri ai Gimnaziului „Ștefan cel Mare”, din s. Bravicea.

Ora publică a cuprins poezii, cintece, sfaturi, citate, dans, flori, surprize, felicitare, care au adus bucurie pe chipurile elevilor și au semănăt o sămînță de rod bun, care va aduce binecuvîntare.

La final, organizatorii programului cultural din cadrul lecției, au primit diplome arhierești, din partea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni și recunoștință din partea parohului, protoiereul Rostislav, membru responsabil al Mișcării eparhiale, al protopopiatului Călărași.

Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Protoiereului Rostislav Țimbal, Direcței gimnaziului, tuturor organizatorilor, și tuturor celor care au participat pentru promovarea unei familii fericite și păstrarea fecioriei.

un fragment video puteti vedea aici https://www.facebook.com/1515989935357702/videos/1848492408774118/

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.