Program cultural de ,,Ziua Familiei Fericite. Ziua Fecioriei” în s. Bahmut, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei tradiționale”, în contextul sărbătorii ,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești”, ediția a II-a,  în data de 2 octombrie în incinta Gimnaziului din satul Bahmut raionul Călărași s-a petrecut un program cultural întru susținerea Familiei fericite și a Fecioriei!

Programul a cuprins poezii, cintece, sfaturi, citate, care au adus bucurie pe chipurile elevilor și au semănăt o sămînță de rod bun, care va aduce binecuvîntare.

Această manifestare a fost organizată de preoteasa Elena Istrati la care au participat elevi din mai multe clase. Prezent a fost și preotul paroh Oleg Istrati împreună cu profesorii acestui gimnaziu.

La final, participanții au primit diplome arhierești, din partea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni înmânate de preotul Oleg Istrati, parohul bisericii din s. Bahmut, r. Călărași.

Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Protoiereului Oleg Istrati, Dnei preotese Elena Istrati care se implică activ în activitățile tematice organizate de eparhie, Direcței gimnaziului, tuturor organizatorilor, și tuturor celor care au participat pentru promovarea unei familii fericite și păstrarea fecioriei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.