pentru prieteni

Avem nevoie de prieteni, avem nevoie de voluntari, aveți nevoie să facem lumea mai bună!

Dragi tineri, Mișcarea Eparhială ,,Pentru Apărarea şi Promovarea Fecioriei, a Vieții şi Familiei Tradiționale”, este înfiinţată cu scopul de a susţine şi a ajuta tinerii, și familiile tinere. Tinerii sunt cei care doresc să întemeieze familii, care doresc să aibă copii, să trăiască în lumea lor, o lume fericită !

Voi tinerilor, care doriţi calea împlinirii prin a întemeia o familie, sunteţi cei care trebuie să aveţi grijă pentru viitorul voastru, voi sunteţi cei care trebuie să vă păstraţi fecioria – aceasta fiind o garanţie a succesului vostru, voi sunteți cei care trebuie să fiți învingători !

Ne aflăm în orașul Ungheni, dar pot face parte și membri din orașele Nisporeni, Călărași și Hîncești.

Mişcarea noastră vine să susţină tinerii şi mai departe, cînd ei au întemeiat o familie.

Familia trebuie să fie izvor de pace, linişte, bucurie, nădejde, mîngîiere, dragoste, virtuţi fără de care se trăieşte greu. Biserica le are pe toate din prisosinţă, Biserica iubeşte tinerii, Biserica iubeşte familia!

Fiind responsabil de Mişcsres pentru apărarea și promovarea Fecioriei, pentru Familia tradiţională şi pro Viaţă, vin cu rugămintea să vă alutăraţi aceste Mişcări, vă chem să fim prieteni! Sunt preot-slujitor în orașul Ungheni, ,,într-un oraș mic, cu inimă mare !”

Mișcarea are și în fiecare raion a Episcopiei, cîte un reprezentant, care sunt de ajutor și vă puteți adresa.

Raionul Nisporeni – Preot Leonid Țugulea

Raionul Călărași – Preot Rostislav Țîmbal

Raionul Hîncești – Preot Vadim Pînzari

Mă adresez tinerilor, că voi aveţi mai mult timp liber, timp dedicat, dar şi familiilor, tuturor care aveţi dorinţa de a face ceva bun şi de folos pentru alţii! Ajutînd pe alţii, te ajuţi şi pe tine! (aşa se întîmplă totdeauna, cînd ajuţi pe cineva, primeşti şi tu un folos, înveţi ceva, te bucuri!)

Cu voluntarii vom petrece mai multe acţiuni: vom completa site-ului mişcării cu articole, ne vom întîlni periodic, vom organiza pelerinaje, concursuri tematice, programe culturale, veţi benefecia de premii, vom ajuta oameni, ş.a., toate făcîndu-le între noi, tinerii, cu bucurie, din dorință, pentru folos și fără plictiseală.

Să nu lăsăm facebook-ul și internetul să ne răpească tot timpul. ești tînăr? implică-te!

Mişcarea este formată şi susţinută de Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni (biografie aici).

Cei care doriţi să ne susţineţi, scrieţi-ne la adresa de e-mail: pentrufamiliefericita@gmail.com .

Prieteni noi, aflare de lucruri interesante, divertisment, cunoaştere de oameni deosebiţi, manifestare și dezvoltare personală, ajutor pentru cineva, … sunt unele din beneficiile ,,privelegiului” de ,,a dori să participi la acţiuni de Voluntariat”.

Astfel: poţi munci pentru viitoarea ta familie fericită; poţi ajuta şi pe alţii să depăşească greutăţile vieţii, făcîndu-i mai fericiţi !

Suntem de folos unii pentru alţii !!!

Avem nevoie de voi ! Aveți nevoie de noi 🙂 Avem nevoie să fim fericiți !!!

volunteer1