Atenție ! Concurs ! ,,Femeia – izvor viu de virtute !” ( Daruri pentru fiecare :)

foto-image-courtesy-of-hyena-reality-freedigitalphotos-2Stimați cititori, vă îndemnăm să participați la un concurs deosebit, în care vă puteți arăta dragostea de femeie, femeia care poate fi mamă, soră sau soție ! Credem că doriți cu toții de a participa, dar nu toți aveți aceeași voință și hotărîre 😉 Vă îndemnăm să fiți harnici !

Întreceți-vă pe voi înșivă, acțiune recomandată pentru fiecare zi din viață 🙂 , și manifestați-vă dragostea față de mamă, față de femeie, împărtășiți-vă gîndurile cum trebuie să fie o femeie adevărată, o viitoare mamă. Descrieți frumos cum ar trebui să trăiască acum ca fetele să devină mame adevărate și iubitoare, să fie soții exemplare-căldura casei și a familiei, educătoare de copii ascultători care aduc numai bucurii!

Tema concursului este  ,,Femeia – izvor viu de virtute !”

Forma concursului: Eseu, poezie.

Condiții de participare: pot participa fete, cu vîrsta cuprinsă între 15-23 ani.

Perioada concursului: 5 aprilie- 8 mai, 2016.

Volum: pînă la două pagini.

Premierea va fi pe data de 15 mai, de sărbătoarea ,,Duminica Femeilor Mironosițe”, care este și Ziua Femeii Creștine, în or. Ungheni.

Vă rugăm să indicați numele, prenumele, numărut de telefon, vîrsta și localitatea autorului eseului sau a poeziei.

Vă recomandăm, pentru un punctaj mai mare,  să folosiți și următoarele etichete: femeie, mamă, viață, feciorie, virtute, pregătire, răsplată, bucurie, abstinență, cumpătare, dar/daruri, Dumnezeu, Fecioara Maria, greutate, exemplu, ascultare, ș. a.

Lucrările dumneavostră, vor fi publicate pentru a fi de folos și altora !

Cele mai bune lucrări vor fi premiate !

Un accent în decernarea premiilor, se va pune pentru articolele care vor avea cele mai multe vizualizări pe site-ul www.familiafericita.wordpress.com, și vor lua mai multe like-uri pe pagina noastră de facebook:  ,,Pentru o familie fericită” și mai multe ok-uri în grupa odnoklasniki: ,,Pentru o familie fericită”.

Așteptăm cu nerăbdare gîndurile dumneavoastră frumoase, care vă vor ajuta să aveți un viitor binecuvîntat !

Triimite-ți eseurile și poeziile pe adresa de e-mail: pentrufamiliefericita@gmail.com

Concursul este organizat, cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni,  de Mișcarea Eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, din cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

concurs2

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.