,,Familia creștină”. Conferință în s. Bahmut, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, perioada 7-14 februarie, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, în  ziua de  10.02.2016, în gimnaziul din satul Bahmut, r. Călărași, sub conducerea parintelui paroh din aceasta localitate pr. Oleg Istrati, s-a petrecut un seminar pe tema ,,Familia creștină” la care au participat elevii claselor a 8-a si a 9-a.

Deasemesea au fost prezenti și invatatori in frunte cu directoarea gimnaziului doamna Galina Zemlinschi si directorul adjunct doamna Maria Ciorchina.

In cadrul acestui seminar s-a discutat diferite aspecte legate de familie precum ar fi: aparitia primei familii, care este motivul casatoriei, rolul si rostul familiei, precum si diverse probleme care pot aparea intr-o familie cum este adulterul, divortul s.a.

Deasemenea s-a adus la cunostinta elevilor obligatiile parintilor fata de copii lor, dar si obligatiile copiilor fata de parintii lor.

Speram, și ne rugam Bunului Dumnezeu ca aceste cunostinte pe care elevii le-au obtinut in cadrul acestui seminar sa le fie de folos si sa aduca roade bogate si frumoase intru premarirea lui Dumnezeu si prosperarea societatii noastre.

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.