Ziua Fecioriei și a Familiei fericite în s. Teșcureni, r. Ungheni

Cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei tradiționale”, în contextul sărbătorii ,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești”, ediția a II-a, 30 septembrie, parohul Bisericii  din s. Teșcureni, r. Ungheni, Protoiereul Serghei Ceaglei, a organizat un program cultural pentru elevii claselor mari ai Gimnaziului din s. Teșcureni, r. Ungheni.

Programul a cuprins, poezii, cintece, sfaturi, citate, dans, flori, surprize, felicitare, dedicate fecioriei și familiei, care au adus bucurie pe chipurile elevilor și au semănăt o sămînță de rod bun, care va aduce binecuvîntare.

La final, organizatorii programului cultural din cadrul lecției, au primit diplome arhierești, din partea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni și recunoștință din partea parohului, protoiereul Serghei Ceaglei.

Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Protoiereului Serghei Ceaglei, Direcței gimnaziului, tuturor organizatorilor, și tuturor celor care au participat pentru promovarea unei familii fericite și păstrarea fecioriei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.