video integral | Omagiu Familiei Fericite și virtuții împărătești Fecioria, în s. Cărpineni, r. Hîncești.

Cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei tradiționale”, în contextul sărbătorii ,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești”, ediția a II-a, 30 septembrie, parohul Bisericii  din s. Cărpineni, r. Hîncești, Protoiereul Nicolai Olărașu, în colaborare cu direcția instituției de învățămînt din sat, a organizat un program cultural deosebit pentru elevii claselor mari.

Programul a cuprins, poezii, cintece, sfaturi, citate, flori, surprize, felicitare, dedicate fecioriei și familiei, care au adus bucurie pe chipurile elevilor și au semănăt o sămînță de rod bun, care va aduce binecuvîntare.

Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Protoiereului Nicolai Olărașu, Direcței gimnaziului și tuturor organizatorilor, și tuturor celor care au participat pentru promovarea unei familii fericite și păstrarea fecioriei.

Sărbătoarea prezentată în video-ul de mai jos, ne ilustrează profund, buna și frumoasa relație a Bisericii cu Școala, cît și eficiența unei astfel de colaborări.

Întregul eveniment îl puteți viziona aici. VIDEO :

https://www.youtube.com/watch?v=6AWxtwYbx4Q 

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.