Sfaturi prețioase pentru a avea o familie fericită și a păstra fecioria, pentru tinerii din s. Bujor, r. Hîncești

Cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei tradiționale”, în contextul sărbătorii ,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești”, ediția a II-a, 30 septembrie, parohul Bisericii  din s. Bujor, r. Hîncești, Protoiereul Mihail Trofim, în colaborare cu direcția instituției de învățămînt din sat, a organizat un program cultural foarte frumos și bogat pentru elevii școlii.

Programul a cuprins , poezii, cintece, sfaturi, citate, flori, surprize, felicitare, dedicate fecioriei și familiei fericite, care au adus bucurie pe chipurile elevilor și au semănăt o sămînță de rod bun, care va aduce binecuvîntare.

Prin aceasta sărbătoare, s-a ilustrat profund, frumusețea și necesitatea unei familii fericite dar și păstrarea fecioriei ca cauză a unei familii durabile.

Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Protoiereului Mihail Trofim, Direcței gimnaziului, tuturor organizatorilor, și tuturor celor care au participat pentru promovarea unei familii fericite și păstrarea fecioriei-virtute îngerească.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.