,,Familia tradițională, cuplul bărbat+femeie, un dar al Raiului”. Seminar în s. Unțești, r. Ungeni

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, joi,11 februarie 2016, in incinta scolii gimnaziale,, Vasile Vasilache” satul Untesti, s-a desfasurat intilnirea parohului Serghei Cavca cu elevii claselor a 8-a si a 9-a impreuna cu profesorii.  La  acest seminar  a fost prezent și studentul Cavca Constantin, care a împărtășit tinerilor gînduri constructive.

În cadru acestui seminar s-au discutat problemele cu care se confrunta tinerii de astazi in formarea unei familii sanatoase bazate pe invataturile Sfintei Scripturi.  La finalul acestei intilniri au fost puse o serie de intrebari catre preot si s-a hotarit ca sa se mai tina discursuri de acest gen, deoarece elevii au nevoie de sfaturile duhovnicesti care sa-i indrume si sa-i ajute in aceasta perioada de formare.

Notă site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.