,,Familia tradițională, cuplul bărbat+femeie, un dar al Raiului”. Seminar în s. Unțești, r. Ungeni

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, joi,11 februarie 2016, in incinta scolii gimnaziale,, Vasile Vasilache” satul Untesti, s-a desfasurat intilnirea parohului Serghei Cavca cu elevii claselor a 8-a si a 9-a impreuna cu profesorii.  La  acest seminar  a fost prezent și studentul Cavca Constantin, care a împărtășit tinerilor gînduri constructive.

În cadru acestui seminar s-au discutat problemele cu care se confrunta tinerii de astazi in formarea unei familii sanatoase bazate pe invataturile Sfintei Scripturi.  La finalul acestei intilniri au fost puse o serie de intrebari catre preot si s-a hotarit ca sa se mai tina discursuri de acest gen, deoarece elevii au nevoie de sfaturile duhovnicesti care sa-i indrume si sa-i ajute in aceasta perioada de formare.

Notă site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.