Campania ,,Fă o mamă fericită”, Act de milostenie

fa o mama fericitaCu binecuvîntarea Presfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, pe data de 25  februarie, 2016, o familie cu 6 copii, din preajma oraşul Ungheni, a primt în dar cîteva seturi de haine pentru maturi și copii, o pernă, și o icoană cu Maica Domnului.  Hainele au fost donate de alte familii cu suflet mare, din orașul Ungheni, iar o parte din haine au fost donate de Preotul Petru Ciobanu, paroh al bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului” din or. Nisporeni, cărora le aducem mulțumiri.

Asemenea încă o familie cu patru copii, a benefeciat de hainuțe pentru copii și o icoană. Hainuțele sunt din donație, iar Icoanele sunt dăruite din partea Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea şi promovarea Fecioriei, a Vieţii şi Familiei Tradiţionale”

Donaţia face parte din Campania ,,Fă o Mamă fericită”, iniţiată de Mişcarea ,,Pentru apărarea şi promovarea Fecioriei, a Vieţii şi Familiei Tradiţionale”, cu binecuvîntarea Presfințitului PETRU, un activ filantropic, care mereu ajută familiile social vulnerabile, familiile cu mulți copii, tinerii și oamenii nevoiași.

Atît părinții cît și copii, s-au bucurat foarte mult de daruri, bucurie care numaidecît îi cuprinde pe toți care contribuie la donație, creînd o stare sufletească de împăcare și liniște. Bucuria celor care primesc ajutor, inundă sufletele oamenilor milostivi!

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.