Campania ,,Fă o mamă fericită”, Act de milostenie

fa o mama fericitaCu binecuvîntarea Presfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, pe data de 25  februarie, 2016, o familie cu 6 copii, din preajma oraşul Ungheni, a primt în dar cîteva seturi de haine pentru maturi și copii, o pernă, și o icoană cu Maica Domnului.  Hainele au fost donate de alte familii cu suflet mare, din orașul Ungheni, iar o parte din haine au fost donate de Preotul Petru Ciobanu, paroh al bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului” din or. Nisporeni, cărora le aducem mulțumiri.

Asemenea încă o familie cu patru copii, a benefeciat de hainuțe pentru copii și o icoană. Hainuțele sunt din donație, iar Icoanele sunt dăruite din partea Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea şi promovarea Fecioriei, a Vieţii şi Familiei Tradiţionale”

Donaţia face parte din Campania ,,Fă o Mamă fericită”, iniţiată de Mişcarea ,,Pentru apărarea şi promovarea Fecioriei, a Vieţii şi Familiei Tradiţionale”, cu binecuvîntarea Presfințitului PETRU, un activ filantropic, care mereu ajută familiile social vulnerabile, familiile cu mulți copii, tinerii și oamenii nevoiași.

Atît părinții cît și copii, s-au bucurat foarte mult de daruri, bucurie care numaidecît îi cuprinde pe toți care contribuie la donație, creînd o stare sufletească de împăcare și liniște. Bucuria celor care primesc ajutor, inundă sufletele oamenilor milostivi!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.