Femeia întoarce ceea ce primește

Suntem cei care absorbim atitudinea unui om față de sine, chiar și la nivel energetic inconștient: ce cuvinte spune cineva, ce acțiuni face o persoană pentru noi. Dacă aceste cuvinte și acțiuni coincid cu dorințele noastre.

Femeia este ființa care mai întâi absoarbe energia pe care bărbatul o degajă pentru ea. Această energie se întoarce apoi spre bărbat, cu o putere și mai mare. Așa este construită ființa umană: să primească și să dea mai departe ceea ce primește.

De-a lungul timpului s-a demonstrat că bărbatul este bumerangul pe care el însuși l-a aruncat, este rezultatul propriului său comportament. Bărbatul primește ceea ce a dăruit femeii iubite: suficientă atenție grijă, respect, tandrețe și căldură.

Sau primește ceea ce a dăruit femeii pe care nu a iubit-o suficient: tristețe, negativism, lipsă de atenție. Femeia absoarbe toată energia pe care o primește de la bărbat și o returnează. Atunci bărbatul va simți pe propia piele ce înseamnă să fii fericit sau urât.

Aceasta este legea: un bărbat are puterea de a transforma femeia într-o grădină înflorită, în care ajunge să se odihnească după cele mai grele încercări și provocări. Unde să găsească pace, eliberare, răspunsuri la toate întrebările sale.

Sau bărbatul are puterea de a transforma femeia într-un zid de piatră, într-un mecanism dur și mortal care îl va coborî tot pe el, distrugând mândria și puterea lui. Va ajunge să sufere la rândul său că nu a oferit la timp, nu i-a păsat.

Femeia este cea care întoarce ceea ce primește

Dacă întâlnești o femeie atentă, cuminte, gingașă, calmă și iubitoare, atunci ea are alături de ea un bărbat adevărat. Este femeia care acceptă schimbul de energie, îl amplifică și îl valorifică. Este femeia iubită.

Dacă în fața ta este o femeie rece, insensibilă, dură și indiferentă, atunci această femeie a trecut prin foarte multe, iar limita răbdării ei a fost demult epuizată. A fost rănită de un bărbat indiferent, i-au fost tăiate aripile, nu a fost înțeleasă.

Atunci când te uiți la femeia iubită, te uiți la propria ta persoană. Ea este o bună reflectare a comportamentului tău, a atitudinii tale față de ea. Prin urmare, nu cere ceea ce nu poți oferi. Nu pretinde la o femeie minunată, atunci când gesturile tale sunt urâte.

Ceea ce împarți, ceea ce preferi să demonstrezi, asta și ai. Nici mai mult, nici mai puțin. Oferi grijă și atenție, primești dragoste și încredere. Oferi fidelitate, primești un suflet bun pentru toată viața.

Oferi stabilitate, primești o inimă fericită că te are. Dacă toți bărbații ar înțelege acest mecanism, lumea ar fi mai fericită, lucrurile ar sta altfel. Firește, vorbim despre femeile creatoare, care înțeleg rostul unui relații și rolul unui bărbat în viața lor.

cluber.com.ua

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.