Eram singură dar Sfîntul Nicolai m-a ajutat!

Am 26 de ani si sunt casatorita, multumita Sfantului ierarh Nicolae…dar sa va povestesc si cum s-a intamplat. Acum 7 ani imi pierdusem prietenul intr-un accident de masina, aveam doar 19 ani si credeam ca viata mea luase sfarsit atunci.

Am trait cu acest sentiment timp de 2 ani,timp in care Sfantul Nicolae tinuse langa mine marea mea iubire, fara ca mie sa imi pese catusi de putin de acest lucru.

Ma simtem singura, sufeream enorm si nu suportam pe nimeni langa mine in afara de mama. Toate astea s-au intamplat pana cand intr-o zi la sfatul unei prietene am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Ierarh NIcolae. Dupa cateva zile in care am citit acatistul s-a intamplat minunea, mi-am dat seama ca persoana care a fost alaturi de mine in tot acest timp in care eu nu faceam decat sa sufar, era marea mea iubire. Bineneteles ca am continuat sa citesc acatistul si am recomandat si altor persoane sa faca acest lucru. Eu sunt foarte fericita acum cu sotul meu, trimis de Sfantul Nicolae si ne iubim enorm de mult. Multumim Sfantul Nicolae!

(A.A, Targu Mures)

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.