Conferință pentru tinerii gimnaziului satului Zberoaia

Vineri, data de 5 aprilie 2019, în cadrul proiectului „Luna pentru viată” a fost organizată conferință cu tema „ O viața Fericită izvorîtă din ascultarea de Dumnezeu” în satul Zberoaia, r. Nisporeni de către Vicepreședintele Sectorului eparhial Activitate Pastorală pentru tineret, Prot. Marcel OLARU și Prot. Leonid ȚUGULEA, Vicepreședintele Mișcarii  „Pentru promovarea și apărarea Fecioriei, a vieții și a Familiei Tradiționale”.

La conferință au participat aproximativ 50 tineri ai claselor 7-9, alături de doamna Ucrainschi Violeta directorul instituțieidoamna Aurica Adam profesoara de religie și alți profesori în frunte cu PreotuIoan ȚUȘCA, parohul acestei localități.

Tinerii au fost îndemnați să-și trăiască tinerețea cinstită și să trăiască în ascultarea de Dumnezeu pentru a ajunge să aibă o viață și o bătrînețe fericită, au fost îndemnați de asemnea să aibă lumină în suflet și un bun discernământ în tot ceea ce fac, să păstreze și să promoveze valorile morale adevărate, de asemenea li s-a oferit și alte asemenea sfaturi de folos duhovnicești și de către parohul acestei localități Preotul Ioan, pentru a avea o tinerețe frumoasă și bineplăcută lui Dumnezeu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.