Din izvorul familiei trebuie să curgă viață, dragoste, educație, sfințenie! Felicitare de Ziua Internațională a Familiei

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, cu rezoluția A / RES / 47/237, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. 1994 a fost declarat An Internațional al Familiei, iar începând cu anul 1995, Ziua Familiei este sărbătorită în multe țări de pe planetă cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei, în condițiile în care oamenii au început să se îndepărteze de această instituție.

Cu acest prilej aducem sincere felicitări și urări de bine, tuturor familiilor. Familia firească prezintă o valoare internațională, universală, vie, unică, irepetabilă. Alterarea și coruperea statului familiei ,,tradiționale”, va duce la dispariția ,,rezultatelor familiei”: copii, educație, dragoste, viață, oameni, sens. Familia creștină este cea care, prin excelență, cuprinde toate valorile necesare societății, pentru a dăinui în deplină armonie. Familia creștină este ,,mica biserică”, unde toți împreună alcătuiesc Altarul Sfințeniei, Care devine pentru toți, izvor de virtuți.

Vă dorim dragi cititori, să aveți familii fericite, împlinite. Să vă dăruiască Bunul Dumnezeu bunăstare, prosperitate, binecuvîntare, copiii cuminți, pace, liniște, bucurie și sănătate!

Să ne dorim și să depunem efort ca, prin educația de zi cu zi, prin rugăciunile sincere, prin deprinderea responsabilității și a muncii, prin fuga de păcat și de vicii, să ne construim familii fericite!

Fie ca, familia să triumfe prin dragoste: dragoste între soți în legătura păcii, dragoste față de copii din grija față de viitor și dragoste față de Dumnezeu ca recunoștință și invocare pentru tot ce dorim să facem!

La mulți ani!

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.