Agenda Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni din 25. 06. 2019

Marți, 25 iunie 2019Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni și-a desfășurat activitatea Sa arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Preasfinția Sa, pe tot parcursul zilei de astăzi a primit în audiență clerici și mireni din cuprinsul episcopiei noastre, care au primit sfatul și binecuvîntarea Ierarhului la întrebările parvenite.

În a doua parte a zilei de lucru, Preasfințitul Episcop PETRU a prezidat ședința comisiei pentru Dreptul Canonic al Bisericii unde au discutat pe marginea proiectului document, privind pedepsele bisericești ale clericilor, parvenit din partea Patriarhiei.

Comisia a mai discutat și alte activități cu tinerii ce vor fi desfășurate în viitor.  Responsabili de organizare și implementare pentru o activitate deosebită, au fost numiți Protoiereul Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial, Protoiereul Nicolae BOIAN, Președinte al Mișcării Eparhiale pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale și Ioan GAJIM, Președintele Sectorului Eparhial, Activitate Pastorală pentru Tineret.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.