,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești” la Nisporeni

img_20161002_112307_721Cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni si Nisporeni, data de 30 septembrie, sărbătoarea Sfintelor Vera, Nadejda, Liubovi si a mamei lor Sofia, a fost numită în Episcopia de Ungheni și Nisporeni ,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești”.

 În acest context, la inițiativa Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea şi promovarea Fecioriei, a Vieţii şi Familiei Tradiţionale”, Protoiereul Leonid Țugulea, cleric al mănăstirii bisericii ,,Nașterea Maicii Domnului”, din sat. Vărzărești, r. Nisporeni, a organizat o conferință pe tema Familiei creștine.

Conform Circularei Preasfințitului Petru, pentru deschiderea conferinței s-a dat citire la ,,Cuvîntul Preasfințitului Petru în Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești”, care îndeamnă pe toți de a urma calea îngerească, de a fi curați și neprihăniți în fața lui Dumnezeu, lucru necesar oricărui care dorește Împărăția Cerului. În cadrul conferinței s-a discutat despre necesitatea pregătirii tinerilor pentru căsătorie, anume de a păstra fecioria, de a avea discuții constructive cu părinții și preotul, pentru a fi bine pregătiți ca să întemeieze și să păstreze o familie fericită și durabilă.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.