Doamne ajută la toți elevii, studenții, profesorii și părinții !

Dragi cititori, vă felicităm cu Ziua Cuoștințelor, dorindu-vă să descoperiți, Lumina Adevărului, cea dătătoare de Viață.

„În fiecare om există o lumină. Dar pentru fiecare trebuie să vină clipa rânduită de sus, când să te vezi aşa cum eşti şi să-L cauţi pe Hristos. Dumnezeu te iubeşte pentru ceea ce este în tine lumină, pentru ce ai tu bun, nu pentru păcatele, petele, nu pentru întunecimile tale.” ne spune Părintele Constantin Sârbu, și știm cu toții că Hristos nu a căutat la neajunsurile oamenilor, ale lui Iuda, ale orbului, ale slăbănogului, ci i-a vindecat, cu puterea pe care o are.

Dragi Părinți, dragi profesori, descoperiți lumina din fiecare copil ! Învățați copii să se roage și asta va fi cea mai buna asigurare că copilul va reuși și nu se va pierde în greutățile vieții, deoarece Dumnezeu va fi Cel care îi va ajuta totdeauna !

Bunul Dumnezeu, Marele Învățător, să fie ajutorul, exemplul și sprijinul fiecăruia dintre noi, așa încît ,,fără El nimic nu putem face nimic!”

Dragi elevi, studenți, cum zice Sir Joseph John Thomson, „Pe măsură ce cucerim vârf după vârf vedem în fața noastră tărâmuri pline de frumusețe și importanță, dar nu vedem scopul, nu vedem orizontul; în distanță încă domnesc piscuri care rodesc celor care le cațără perspective tot mai largi, și adâncesc sentimentul, adevărul, arătat de fiecare progres în știință că „minunate sunt lucrurile Domnului”, vă îndemnăm să Vă aprofundați în cunoștințe, să fiți primii la învățătura șccolii, să fiți ascultători de profesori și de părinți deoarece ei sunt pîrtia Dvoastră, dar totodată să nu uitați, că fundamentul zidit acum, este personal și devine apoi bază pentru viitor.

Un copil cu Dumnezeu este bucuria părinților și profesorilor cucernici !

Părinții binecredncioți și profesorii cu simțul responsabilității, sunt o bucurie pentru societate și o laudă adusă lui Dumnezeu !

Bunul Dumnezeu, Lumina cea adevarată, Dătătorul de Înțelepciune,  să Vă aibă în paza Sa !

Cu drag ,,Pentru o Familie Fericită” !

1 saeptembrie

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.