Cîtă eleganță și tandrețe are o femeie în rochie !

rochie-de-searaDe unde tendința aceasta ca femeia să se îmbrace ca bărbații ? Din comfort ? Nu totdeauna pantalonii, de obicei strînși pe corp, sunt mai comozi pentru doamnă sau domnișoară, ca o rochie largă, elegantă, fină și atrăgătoare.

O rochie sau o fustă, puțin mai lungă de genunchi, inspiră și te obligă frumos, să ai un respect, deosebit, o cinste care se cuvine genului frumos feminin. Creatura cea gingașă, frumoasă și care naște copii, femeia, este din fire atrăgătoare de bărbați, vădit mai plăpîndă și prin acestea mai cuceritoare. O femeie în rochie sau fustă decentă e Femeie ! O femeie fără rochie sau fustă, este una slabă din fire, care se i-a după lume, cu caracter slab, (un caracter răutăcios nu înseamnă un caracter puternic).

Atît de tandră, de suavă, doar femeia poate fi, într-o rochie mai largă, este gustul cel mai fin ! Femeia în rochie este un simbol al unei purități și a curățeniei, iar femeia în pantaloni este o fugă de Femeia-creștină, de Femeia-mamă, de Femeia-soție elegantă !

Este foarte rușinos cînd vezi pe stradă, Doamne, mai în vîrstă într-ales, în pantaloni foarte strînși pe corp, lasini sau ceva de genul, care pun în evidență anumite părți ale corpului, și fără să te uiți analizînd, poți avea un dezgust !

Fetele în pantaloni sunt atracție și îndemn ademenitor pentru bărbați, cu înclinație sporită pentru păcat, pentru curvie, pentru fantezie pătimașă! Iar la o fată tandră în rochie, tînăr fiind, te uiți cu gîndul să mergi de mînă cu ea, legănînd copilul vostru !

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.