Pacea în familie este un dar al Duhului Sfânt

Un om Sfint înseamnă un om în care se sălășluiște Duhul Sfînt. Unde este prezentă lucrarea Sfântului Duh, acolo se vădește un izvor lin de pace și armonie.
Familiile de astăzi nu conștientizează  importanța Tainei Sfintei Cununii. Anume atunci, peste tineri, cînd Preotul rostește formula Cununiei: ,,Doamne, Dumnezeul nostru, cu slavă și cu cinste îi încununează pe dînșii” se pogoară Sfintul Duh. Însăși orice Taină a Bisericii, este purtătoare si cea care împărtășește Duhul Sfînt. Important este ca tinerii, soții, să poată, să aibă ,,unde ” să primească Duhul Sfînt. El se sălășluiște în inimile curate, unde este chemat, si vine cu daruri: înțelepciune, dragoste, credință, fidelitate, nădejde, răbdare, înțelegere, evlavie, dreapta socoteală, aduce copii, aduce pace, vindecare de orice neputință și le împlinește pe toate cele bune !

image

You may also like...

1 Response

  1. Serban spune:

    Nimic pe lumea asta nu aduce dragostea si fericirea in familie ca dragostea pentru Dumnezeu si rugaciunile in casa in fata Sfintelor Icoane.
    Acesta este sfatul meu pentru toti care vor sa inteleaga,rugati-va impreuna inclusiv cu copii,faceti sfestanie si primiti in sufletele voastre pe Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.