,,Familia creștină contemporană” Conferință în s. Todirești, r. Ungheni

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, perioada 7-14 februarie, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, a avut loc o conferință în s. Todirești, r. Ungheni.

Conferința a avut loc Vineri, în data de 12.02.2016. Au fost prezenți elevii claselor a VII-a, a VIII-a și a IX-a. Elevii au manifestat interes față de tema expusă, adresând o serie de întrebări cu privire la tema dată și nu numai. Preotul Paroh, Protoiereul Ioan Gajim, a relatat celor adunați, importanța și rolul familiei în istorie și în actualitate. Mai ales în ziua de astăzi cînd familia este la grele încercări, Părintele a subliniat că trebuie de menținut familia tradițională, formată din bărbat, femeie și copiii.

La conferință  luat parte cu gînduri constructive și tînărul Ioan Gajim, care își aprofundează studiile Teologice în România.

Tinerii au rămas impresionați, au fost bucuroși de prezența păritelui și și-au întărit gîndurile bune, în vederea  păstrării unei familii sănătoase.

Notă site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.