,,Familia creştină şi problemele adolescenţei.” Conferinţă în s. Măcăreşti, r. Ungheni

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, a avut loc o conferinţă dedicată familiei tradiţionale.

Vineri, 19 februarie 2016,  în incinta Liceul Teoretic ,,Elada” din s.Macarasti or. Ungheni, s-a desfășurat conferinţa cu tematica : ,,Familia creştină şi problemele adolescenţei” susținut de Protoiereul Mitrofor Alexandru Buza împreuna cu Buza Veniamin, student teolog în România.

Preotul Paroh, Protoiereul Alexandru Buza, a relatat celor prezenti, importanța și rolul familiei în societate, in trecut, in prezent si in viitor.  Părintele a accentuat faptul că trebuie de menținut familia tradițională crestina, formată din bărbat, femeie și copiii, şi că anume ea este baza si temelia viitoarei societati.

Au fost prezenți elevii claselor a VIII-a și a IX-a care si-au aratat interesul pentru tema adusa in discutie. La sfirsitul conferintei fiecare participant  a primit in dar o icoaniţă şi au fost bucuraţi cu dulciuri.

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.