Săptămîna Căsătoriei

Stema Episcopiei12669609_491029184438881_3327373129471514044_n

Săptămîna Căsătoriei în Episcopia de Ungheni și Nisporeni

În perioada 7-14 februarie cu prilejul tematic: ,,Săptămîna Căsătoriei”, cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Mișcarea eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Famliei Tradiționale” va organiza o serie de acțiuni, dedicate Familiei, în cuprinsul raioanelor Ungheni, Nisporeni, Călărași și Hîncești.

Tinerii sunt îndemnați să iubească, și să-și pecetluiască dragostea lor, dintre un bărbat și o femeie, prin Taina Cununiei și prin înregistrarea Căsătoriei. Nu este bine să aibă relații trupești pînă la Taina Cununiei, aceasta fiind un lucru ce alungă binecuvîntarea din familiei.

În familia unde este binecuvîntare, acolo sunt copii sănătoși, ascultători și deștepți, acolo este pace, este bucurie, înțelegere și fericire !

Pe parcursul acestei săptămîni, vom veni cu diverse activități, reduceri promoționale în pizzerii din or. Ungheni, lecții, seminare, conferințe, și alte activități dedicate susținerii și promovării Familiei Tradiționale.

Familia bazată pe valori, are un fundament puternic, care rezistă în fața greutăților și neajunsurilor. Suntem pentru O Familie Fericită ! Sunem pentru o familie tradițională, trainică, cu copii ! Suntem pentru O Familie cu valori sfinte !

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul mișcării, pe adresa:  www.familiafericita.wordpress.com .

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.