Seminar la liceul Ion Creangă din or. Ungheni, ,,Alege viaţa şi niciodată nu vei regreta”

IMG_0120_новый размерLa data de 17.12.2015. cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, în liceul Ion Creangă, a avut loc un seminar pe tema ,, Avortul. Fugi de pacatul strigător la cer, alege viața și niciodată nu vei regreta”. Tema face parte din tematica anului 2015, dedicată ocrotirii familiei, continuînd ciclul de teme predate tinerilor în mai multe instituţii, ciclul de activitate fiind iniţiat de Mişcarea Eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și a Familiei Tradiționale”, formată cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, anul acesta.

La acest seminar au participat aproximativ 150 de tineri, care au fost informaţi de Protoiereul Andrei URSOI, Preşedintele Departamentului Eparhial Învăţămînt Religios şi Catehizare, din cadrul Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni despre pericolul şi consecinţele Avortului.

Tinerii au rămas profund impresionaţi, şi suntem siguri că mulţi din ei s-au pus pe gînduri, luînd o hotărîre favorabilă vieţii, pentru viitor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.