Viața – darul cel fără de preț

Cel mai frumos cadou pe care îl poți face unui om este viața! În același context, este cea mai frumoasă realizare în viață e să fii părinte deoarece poți oferi în dar: viață!

Copii sunt glasul părinților pentru contemporani și pentru generațiile următoare. Ecoul faptelor părintești, ale omeniei și înțelepciunii este reflectat de comportamentul și modul de viață al copiilor. Cu toate aceste privelegii sfinte, multe familii aleg moartea în locul vieții, avortul în locul nașterii și lipsa de copii în locul multor bucurii.

,,Avortul oprește o inimă care bate și o altă inimă se frânge” scrie site-ul citatedespreavort.ro.

O femeie îşi aminteşte ziua în care le-a povestit copiilor ei despre avortul pe care îl făcuse:

„Acum trei sau cinci ani, cel mai mare şi cel mai mic dintre băieții mei erau aici cu noi de Crăciun. Nu țin minte cum a venit vorba şi despre avort. Parcă partenerul meu a spus atunci că el a trecut prin această experiență şi de aici a pornit discuția. Văzând că băieții sunt interesați de subiect am spus: <<Ei bine şi eu am făcut un avort.>> Apoi mi-am dat seama de faptul că ei nu ştiau nimic despre acest lucru. Cel mai afectat de această veste a părut fiul meu cel mic care avea atunci cam 23 de ani. Mai târziu în acea zi el mi-a spus: <<Mă simt foarte trist de când am aflat că aş fi putut să am un frate mai mic. Îți dai seama că puteam să fim patru copii nu doar trei…>> Pentru mine toți aceşti ani trecuseră fără să mă gândesc la asta. Acum când totul a ieşit la iveală  am un singur regret. Şi acela este faptul că le-am făcut băieților mei această mărturisire. Nu am ştiut că îi va afecta atât de tare, în special pe cel mai tânăr dintre ei…”

Patrick B Keefe este autorul unei cărți în care povesteşte modul în care el şi-a încurajat soția să întrerupă o sarcină în urmă cu 20 de ani. Acum, el îşi plânge fiul nenăscut şi vrea ca toată lumea să afle cât de dureros este un avort pentru un tată:

„Ea era însărcinată din nou, iar eu am reuşit să o conving să facă avort. A avut încredere în mine. Ştiam prea puține atunci despre efectul pe care acest gest îl va avea în viețile noastre… Şi despre modul în care mă va afecta pentru următorii 20 de ani…

Fără nicio teamă mi-am ucis fiul prin avort. În acel moment aceasta părea singura opțiune de luat în calcul. Însă tocmai această alegere ne-a adus multă durere şi suferință. Da, în exterior am reuşit să ascund tot ceea ce simțeam. Păream fericit. Dar de fapt eu mă gândesc la el în fiecare zi din viața mea. Abia acum, doar cu puterea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o, am putut să scriu toate aceste rânduri. Dacă mesajul meu este înțeles de doar câțiva oameni înseamnă că pierderea fiului meu nu a fost în zadar… Mă rog ca prin experiența morții fiului meu Luke să fie salvate cât mai multe vieți.”

(Patrick B Keefe „A Father Silent Cry: A Journey of Healing” („Plânsul unui tată: O călătorie spre vindecare”)- 2017)

„De ce disprețuiești și darul lui Dumnezeu și te războiești cu legile Lui și ceea ce este blestem tu îl numești binecuvântare? Și matricea nașterii o faci locul uciderii și pe femeia care ți-a fost dată pentru naștere de copii o pregătești pentru ucidere?” întreabă Sf. Ioan Gură de Aur.

Mișcarea ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, vă îndeamnă să prețuiți viața! Citim cu jale istoria biblică din timpul lui Irod, care a ucis un oraș întreg de prunci, dar astăzi sunt uciși capitale întregi de prunci nevinovați! Fiecare va da răspuns personal, să avem grijă dragilor, fiecare, ca să nu fie el cel care va da răspuns!

preot Boian Nicolai,

președintele Mișcării ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.