,,Vreau sa trăiesc!” Nici o mamă nu va primi răspuns de a face avort de la glasul conștiinței

Ce este viața? Cine ne-a dăruit acest dar suprem? De unde vine ea? Ei bine, daca ar fi să discutăm cu noi înșine, cu glasul conștiinței, subconstientul ne-ar da răspunsurile, si am întelege atfel lucrurile. Fiecare mamă daca s-ar intreba inainte de chiuretaj ce sa faca? Cum sa procedeze? ,,Cum să fac Doamne?” ar trebui să se întrebe fiecare femeie.  Nici una  nu va primi din interior raspunsul ucigator, fiindcă ,,glasul conștiinței este glasul lui Dumnezeu” ne spune Sf. Ioan Gura de Aur.

Din păcate puține femei caută răspuns la Dumnezeu, cum să procedeze în situații dificile. Puțini sunt cei care se scufunda în adîncurile lor pentru a se putea întelege pe sine și a face o alegere corectă, în favoarea vieții. Trebuie să întelegem ca viata ne este daruită de Cineva suprem, de Dumnezeu-Tatal ceresc! Noi, părinții biologici suntem vase alese de Dumnezeu pentru a salaslui, adaposti, a naste, a creste si educa copii in frica lui Hristos! Aceasta este adevărata menire a soților, a părinților!

Familia care nu se decide și nu-și face planuri de familie, dar se lasa in voia lui Dumnezeu în ceea ce priveste nasterea de fii, este aleasă și binecuvintată! Avortul ucide sufletul si trupul bebelusului, ucide sufletul mamei, atrage necazuri asupra casei lor si boala asupra celorlalti copii care sau nascut sau se vor naste! Cîtă bucurie aduc copiii in familie, daca acestia sunt crescuți și educați cum trebuie, daca nu știți cum s-o faceti, rugați-o pe Maica Domnului sa facă Ea, și ve-ți vedea rezultate! Nașteti copii, fiți temple ale Duhului Sfint, căci copiii ne sunt scară spre cer!

preoteasa Corina Boian, laborant-farmacist

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.