Fetele fecioare trebuie să fie tandre de curăția lor

  „Fecioară care vrei să te căsătoreşti, în patul nupţial mirele tău să fie şi primul şi ultimul bărbat care cunoaşte taina frumuseţii tale. Prin naşterea de prunci fiţi coautori prin procreare la completarea numărului îngerilor căzuţi. ” Virgil Maxim
Acest citat ma pune foarte mult pe ganduri, multe fetite au uitat ce inseamana fecioria, au uitat  sa fie mandre de curatia trupului lor. Ele vad fecioria ca pe o povara, ca pe un lucru care le opresc sa fie populare , sa fie la fel ca celelalte , sa fie admirate de baieti.
Ele au inceput sa-si piarda fecioria de la varste fragede , calca in pacatul desfranarii prin naivitate. Ele nu stiu importanta fecioriei, se lasa pacalite de presupusi iubiti care dupa ce isi bat joc de corpul si sufletul lor le lasa ca pe niste papusi stricate. Ce ramane in urma ? Un suflet ravasit , ranit si umilit , o umbra a frumusetii ce era odata .
Si ce face acea fata dupa ? Continua se se afunde din ce in ce mai rau in patima desfraului schimband barbat dupa barbat si raman toata viata marcate de umilinta traita in adolescenta si cu reputatia de “femei carora le place viata” .
Ce frumos ar fi daca tot mai multe fete ar constientiza diferenta dintre a cunoaste mai multi baieti si a trece prin patul mai multor baieti inainte de casatorie.
Sa cunosti un baiat inainte sa te casatoresti cu el este o necesitate. Sunt atatia oamenii falsi in jurul nostru, astfel, trebuie sa sti sa cunosti omul, pasiunile si viciile lui, tot ce-l caracterizeaza. Trebuie sa sti sa te feresti de cei care nu stiu sa te respecte si sa te aprecieze la adevarata ta valoare.  De indata ce constati ca nu e potrivit pentru tine trebuie sa il tratezi cu indiferenta sa il lasi in urma. Prin a cunoaste un baiat trebuie sa il observi  cum se poarta cu cei din jur , sa vezi cum se poarta cu tine, sa fi atenta la tot ce tine de el, sa nu treci cu vederea nimic din ce ar putea sa te afecteze in  viitor  . De exemplu daca bea – va bea toata viata si omul care bea ajunge sa fie violent si sa insele iubita \sotia.
Femeia care trece prin patul mai multor barbati se transforma intr-un obiect sexual si atat. Nici un barbat nu v-a respecta o astfel de femeie. Aceste femei nu vor avea o casnicie frumoasa , nu vor fi niciodata apreciate si iubite in adevaratul sens al cuvantului .
O adevarata femeie se pastreaza fecioara pana in noaptea nuntii, e mandra de fecioria ei, nu va dori niciodata sa lase umbra unui barbat sa cada peste trupul ei inainte de casatorie , ea va fi curata si sotul ei v-a fi primul si ultimul barbat din viata ei , ea il va cinsti si iubi numai pe el, asta reprezinta cu adevarat valoarea femeii .
 „Fecioară care vrei să te căsătoreşti, în patul nupţial mirele tău să fie şi primul şi ultimul bărbat care cunoaşte taina frumuseţii tale. Prin naşterea de prunci fiţi coautori prin procreare la completarea numărului îngerilor căzuţi. Aceasta o poţi realiza numai dacă eşti prezentă în Biserică; numai Biserica lui Hristos te poate creşte pură, sfântă, ferindu-te de ispite.” Virgil Maxim
Autor articol: Denisa Grosu,

sursa http://www.deinteres.org

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.