„Fecioria” – comoara unei fete!

În zilele noastre, fecioria nu este atît de importantă în viața tinerilor ( doar a unora), deşi ei greșesc cu acest lucru. Fecioria este cel mai frumos lucru… O fecioară, este ca o carte cu file albe neatinsă de nimeni. Dar în același timp și înțeleaptă și un exemplu pentru toți.

Dar, oare nu este frumos și plăcut lui Dumnezeu de a fi fecioară? Oare nu ar trebui să te mîndreşti că ai ajuns în fața lui Dumnezeu, lîngă soțul tău fiind fecioară? -Da, este plăcut, fiindcă Dumnezeu de aceea ne-a dat pe pămînt, de a lupta și a rămîne pînă la sfîrşit fecioare, pînă la căsătorie, însă noi îl supărăm fiindcă nu ascultăm de el și cădem pradă bogățiilor lumești și vorbelor nesincere.

Însă multe fete între vîrsta de 14-17 ani se lasă păcălite de băieți. Ele îşi vînd fecioria pentru niște lucruri lumești: Mașini, case mari și frumoase, bani mulți etc. Dar de multe ori pe nimic. Ele nu își dau seama că aceste vorbe frumoase zise de băieți sau aceste lucruri fără valoare nu le vor aduce la nimic bun. De aceea acum fetele avînd între 16-17 ani ajung a fi mame. Neavînd credința în Dumnezeu că le v-a ajuta să își crească copilul și îndreptîndu-se pe calea cea dreaptă ele cad în deznădejde și se ajunge la avorturi sau chiar sinucideri. Dar, ca să nu se ajungă pînă aici fata trebuie să își păstreze fecioria pînă în ziua căsătoriei, astfel v-a avea o familie frumoasă, înțeleaptă și bine plăcută lui Dumnezeu.

De aceea, fetelor vă îndemn să nu cădeți pradă cuvintelor frumoase spuse de băieți și astfel să vă pierdeți fecioria. Fecioria – este cea mai de preț comoară a unei fete sau a unui băiat dată de Dumnezeu și trebuie să fim mîndri. Și astfel rugîndu-ne la Dumnezeu să ne învrednicească de a putea fi în timpul vieții pînă la căsătorie niște fecioare vrednice și de Împărăția lui Dumnezeu.

Cebotari Ana, or. Ungheni

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.