Fii bun de dragul Mamei!

3815b2bcfa91983517f67f088ab4e3b1Mama ta este cea mai scumpă ființă de pe pămînt! Ea a jertfit multe pentru tine! Nu te-a lăsat să te chinui niciodată, a tăiat din porția ei ca să fii tu sătul, a vegheat lingă tine ca nu cumva să te rostogolești și să cazi jos! Mama ta îți dorește numai binele și cred că, asemenea sfinților, Mama este cea care se roagă mai mult pentru alții decît pentru sine: pentru copii ei! Nu poate să-ți facă orice capriciu sau poate chiar să asigure cu tot necesarul material, dar fii sigur că în inima ei, nimeni nu are un loc mai frumos ca al tău!

Fiule, fii bun măcar de dragul mamei tale! Fii bun în viață, fii corect, fii ascultător, nu jigni, nu fura, nu ucide, fii milostiv, pentru că așa te-a învățat Mama ta. Succesul și deciziile tale înțelepte, sunt bucuria Mamei tale!

Să nu uităm ce ne spune Starețul Tadei, ,,părinții sunt instrumente ale lui Dumnezeu în mîna fiilor!” Iar Sfântul Ambrozie al Milanului ne spune că ,,dacă ne vom gândi cu adevărat, ce au făcut pentru noi părinții noștri, vom rămâne uimiți de nemăsuratele noastre datorii.” 

Preot Nicolai Boian

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.