Rugăciune pentru fete nemăritate care au avorturi

eun_4034_%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%80

Această rugăciune este o pocăință înaintea lui Dumnezeu pentru fetele tinere, care au făcut avorturi, cu știrea sau fără știrea părinților. Este necesar de citit ca așa încît pocăința este sigurul mod care iartă păcatele, dă îndreptare și luminează viitorul.

Cu părere de rău pentru greșeală, cu încredere în Dumnezeu, cu intenții de a nu mai greși, conțtientizînd că acest păcat aduce ruinarea viitorului, rugați-vă cu inimă curată cu această rugăciune:

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, mult milostiv și îndurat, care ai primit-o întru pocăință pe Cuvioasa Maria Egipteanca, care neștiindu-Te pe Tine desfrînată mare a fost, dar s-a pocăit, Cel ce pe tîlharul cel de lîngă Tine, cînd erai răstignit pe Cruce, pentru pocăința sinceră și mărturisirea Dumnezeirii Tale, l-ai iertat pentru toate păcatele tîlhărești, omor, furt, nedreptate și l-ai primit în Rai; Doamne Dumnezeul meu, iartă-mă pentru neștiința mea, pentru  nesocotința și nesăbuirea mea, pentru frica și rușinea păcătoasă, pentru aprinderea trupească și purtare desfrînată, pentru murdărirea dragostei prin relații trupești înainte de binecuvîntarea Ta prin Taina Cununiei.

Iartă-mă Doamne, Dumnezeul meu, te rog, pentru că Tu ai pus viață în mine, iar eu am ucis, pe cînd sunt mii de femei care vor să fie mame.

Am greșit Doamne, dar nădăjduiesc întru Tine, care vrei ca ,,tot păcătosul să nu piară ci să se întoarcă și să fie viu”. Iartă-mă Doamne că nici lacrimi nu aduc Ție, nici milostenie la copii nevoiași nu fac așa cum ar trebui pentru păcate de avort, ajută-mă Doamne să mă pocăiesc.

Dăruiește-mi Doamne familie sănătoasă și prunci ca să spăl păcatele uciderii. Vindecă urmările și bolile sufletești și trupești, și după Înțelepciunea și Voia Ta cea sfîntă, ai grijă de suflețelul copilului mort.

Iartă-mă Doamne, Dumnezeul meu, ajută-mă să nu mai greșesc și îmi dă înțelepciune din mare mila Ta, pentru rugăciunile Preamilostivei Maicii Noastre, Pururea Fecioara Maria, și pentru mijlocirile a tuturor Sfinților care bine ți-au plăcut Ție, miluește-mă Doamne, că numai Tu ești mîngîierea, ajutorul, scăparea și mîntuirea mea !

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.