,,Fă o mamă fericită”, campanie de la Mămici pentru mămici !

fa o mama fericita,,Fă o mamă fericită”, campanie inițiată cu binecuvîntarea Presfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, de Mișcarea Eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”.

Cu binecuvîntarea Presfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Mișcarea Eparhială, pentru ocrotirea familiei și a copiilor, ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale” vine cu inițiativă și îndemn, în măsura dragostei evanghelice, adresat tuturor preoților și credincioșilor, din cuprinsul Eparhiei de Ungheni și Nisporeni.

În contextul sărbătorilor de iarnă, sărbători ale bucuriei, și după punctele de referință de lucru venite de la Patriarhie, de a accentua anul acesta latura misionară prin  lucrări sociale, Episcopia de Ungheni și Nisporeni, care permanent s-a manifestat grijuliu față de copii, față de familii cu mulți copii, prin Mișcarea Eparhială vine cu o campanie numită ,,FĂ O MAMĂ FERICITĂ”.

Campania presupune colectare de hăinuțe pentru copii, de la mamele a căror copii au crescut și le-au rămas haine în stare bună, decente, ca apoi aceste haine să fie donate altor familii cu copii.

Fiecare preot în parohia sa, ca un cunoscător al parohiei sale, va strînge hainele, pe care apoi le va dona, (după necesitate în colaborare cu asistentul social), familiilor care au nevoie.

Sunt rugați să se implice toți preoții, toți membrii departamentului Eparhial ,,Activitatea Socială și Caritate” și toți oamenii de bună credință, care pot să ajute mame și copii. Orice creștin se poate adresa la Preotul din satul său, sau la sediul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, or. Ungeni, str. M. Eminescu, 10, sau la catedrala ,,Sf. Alexandru Nevski” din or. Ungheni.

Telefon pentru informații adăugătoare: 069 45 15 94 – Preot Nicolai.

Campania se desfășoară în cuprinsul Eparhiei de Ungeni și Nisporeni, în raioanele: Ungheni, Nisporeni, Călărași și Hîncești.

Activitățile realizate le trimiteți pentru a le plasa pe site-ul mișcării și site-ul episcopiei. Așteptăm articol cu descriere scurtă a activității și fotografii  la adresa de e-mail a episcopiei de Ungheni și Nisporeni:  episcopia.ungheni@yandex.com sau la adresa de e-mail a Mișcării: pentrufamiliefericită@gmail.com .

Mai multe informații găsiți pe Site-ul Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, SITE care conține și articole tematice,  interesante și de mult folos: www.familiafericita.wordpress.com

Cei care doresc să benefecieze de ajutor, asemenea vă adresaţi la numărul de telefon 069 45 15 94, sau scrieţi la adresa de e-mail a Mişcării.

Bunul și Atomilostivul Dumnezeu, care are grijă de toată lumea Sa, să răsplătească fiecăruia după lucrările sale bune!

BUCURĂ UN COPIL CU O HĂINUȚĂ !

**Dacă bucuri pe alții, Dumnezeu te bucură pe tine!**

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.