,,Familia tradițională este o marea valoare a societății”. Conferință în s. Bravicea, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, perioada 7-14 februarie, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, pe data de 12 februarie 2016, a avut loc un seminar pe cu participarea elevilor claselor a 8-a și a 9-a, în satul Bravicea, r. Călărași. Tinerii au luat lecții de viață de părintele paroh, preotul Rostislav Țîmbal. Asemenea tinerilor li s-a prezentat și site-ul mișcării www/familiafericita.wordpress.com .

Familia este biserica cea mică care are multiple sensuri și roluri în viața noastră. Ea este cea care perpetuiază neamul omenesc, dar care este și ca o fortăreață care apără valorile noastre creștinești și naționale. A lovi în familie, înseamnă a lovi direct în om și în valorile lui. Păstrarea familiei, în forma și în concepția pe care am moștenit-o de la strămoșii noștri creștini, va asigura unica noastră șansă de supraviețuire într-o societate din ce în ce mai dezumanizată.

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.