,,Familia tradițională este o marea valoare a societății”. Conferință în s. Bravicea, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, perioada 7-14 februarie, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, pe data de 12 februarie 2016, a avut loc un seminar pe cu participarea elevilor claselor a 8-a și a 9-a, în satul Bravicea, r. Călărași. Tinerii au luat lecții de viață de părintele paroh, preotul Rostislav Țîmbal. Asemenea tinerilor li s-a prezentat și site-ul mișcării www/familiafericita.wordpress.com .

Familia este biserica cea mică care are multiple sensuri și roluri în viața noastră. Ea este cea care perpetuiază neamul omenesc, dar care este și ca o fortăreață care apără valorile noastre creștinești și naționale. A lovi în familie, înseamnă a lovi direct în om și în valorile lui. Păstrarea familiei, în forma și în concepția pe care am moștenit-o de la strămoșii noștri creștini, va asigura unica noastră șansă de supraviețuire într-o societate din ce în ce mai dezumanizată.

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.