Volgograd: o familie a scăpat de explozie, fiindcă se afla la Sfânta Liturghie

În fiecare duminică dimineață, familia se grăbește catre lacasul ei ortodox, la Sfânta Liturghie. Nici ziua de 20 decembrie 2015 nu a facut exceptie…

O explozie de gaze a avut loc duminica, 20 decembrie 2015, la ora 11:50, in or. Volgograd, la etajul sapte al unei clădiri cu apartamente, de pe strada Cosmonauților. Ca urmare, plafoanele s-au prabusit de la etajul noua pana la primul etaj. Astăzi se stie despre două victime…

Potrivit datelor preliminare, pe aceasta scara traiau aproximativ 150 de persoane. Rezidenții supraviețuitori și martorii oculari spun că a fost un iad – unii oameni au sărit pe ferestre, scrie „Vesti”.

Despre salvarea miraculoasă a familiei amintite la inceputul articolului nostru, scrie, insa, „Komsomolskaia Pravda”. Potrivit ziarului, o mama și cinci copii au scapat de explozie, intrucat au mai fosr retinuti, dupa slujba, în biserica lor.

Familia Kabanov este o familie profund ortodoxă, cu cinci copii, cea mai mica, Nastya, implinind recent un an, scrie „Pravoslavie”:… dupa slujba, mama a trebuit sa-si imbrace toti copiii, ceea ce a durat mult, iar tatal a fost retinut de fiica cea mare, care urma scoala duminicala a bisericii.

Aşa Dumnezeu permanent are grijă de oamenii Săi !

familia kabanov volgograd

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.