Să folosim internetul cu echilibru, discernămînt şi luciditate. Întâlnire de suflet cu tineri

În data de 19 februarie 2024, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, la invitația protoiereului Simion CULEAC, parohul bisericii ,,Sf. Ioan Botezătorul” din s. Pîrlița, r. Ungheni, protoiereul Nicolai BOIAN, președintele Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieți și Familiei tradiționale”, a avut o întîlnire de suflet cu aproximativ 80 de tineri, în incinta gimnaziului ,,Ion Vatamanu” din localitatea Pîrlița.

La această conferință au participat elevi ai claselor mari, care au avut o temă de discuție foarte actuală în zilelel noastre: „Internetul, rețelele de socializare. Biserica. Între dependență și misiune; între popularitate și adevăr”.

La final, tinerii  prezenți și-au expus părerile pozitive referitor la activitatea care s-a dovedit a fi constructivă și foarte necesară.

Deasemenea tinerii au primit din partea preoților cărți cu conținut duhovnicesc și au fost serviți cu masă dulce.

Aducem sincere mulțumiri Doamnei Nelea Melnic, Director al Gimnaziului ,,Ion Vatamanul” din satul Pîrlița, r-nul Ungheni, Doamnei Rodica Garbuz, Director pentru Educație, protoiereului Simion Culiac și tuturor organizatorilor.

 

Articol semnat de preot Nicolai BOIAN

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.