,,Rolul tînărului în societate și legătura lui cu instituțiile sociale” Conferință la liceul V. Alecsandri din or. Ungheni

La data de 25 aprilie 2016, cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, preotul Gheorghe Vacaraș, parohul Bisericii cu hramul ,,Nașterea Maicii Domnului“ din s. Buzduganii de Jos, r. Ungheni, membru al Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și a Familiei Tradiționale”, a susținut o conferință în cadrul liceului teoretic V. Alecsandrii din or. Ungheni, pe tema ,,Rolul tînărului în societate și legătura lui cu instituțiile sociale (Statul și Biserica)” , la care au participat aproximativ 100 tineri, elevi ai claselor a X-a, a XI-a și  a XII-a.

Tema face parte din tematica începută în anul 2015, dedicată ocrotirii familiei care pune un accent deosebit pe informarea tinerilor, continuînd și anul acesta ciclul de teme predate tinerilor în mai multe instituţii. Ciclul de activitate a fost inițiat de Preasfințitul PETRU, și este promovat de Mişcarea Eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și a Familiei Tradiționale”, formată cu binecuvîntarea Preasfinţitului PETRU, anul 2015.

Tinerii au rămas mulțumiți și bucuroși de prezența preotului îi instituție.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.