Concurs: ,,O tinerețe curată este fundamentul familiei fericite!”

Atenție! Concurs!

,,O tinerețe curată este fundamentul familiei fericite!”

Dragi cititori,  vă invităm să participați la un concurs frumos, care vă poate fi de folos, acum și în viitor! Trăirile, sfaturile, experiența și gîndurile frumoase pe care ni le veți împărtăși, vă vor ajuta totdeauna pentru a aface o alegere corectă referitoare la viitorul Dvs: va fi de ajutor să vă construiți o familie sănătoasă, trainică, corectă, fericită!

Tema concursului este  ,,O tinerețe curată este fundamentul familiei fericite!”

Forma concursului: Eseu, poezie.

Condiții de participare: pot participa tineri, cu vîrsta cuprinsă între 15-23 ani[1].

Perioada concursului: 10 martie – 15 aprilie, 2018.

Volum: pînă la două pagini.

Premierea va fi pe data de 23 aprilie, de sărbătoarea ,,Duminica Femeilor Mironosițe”, a treia Dumincă după Paști, care este ,,Ziua Femeii Creștine”, în or. Ungheni.

Aprecierea va fi făcută de Juriu.

Trimite-ți eseurile și poeziile pe adresa de e mail: pentrufamiliefericita@gmail.com sau pe facebook: Pentru o Familie Fericită. Vă rugăm să atașați și o poză reprezentativă pentru lucrarea Dvs.

Vă rugăm să indicați numele, prenumele, numărut de telefon, vîrsta și localitatea. Deasemenea indicați profilul Dvs fb sau ok, pentru a putea distribui împreună articolul!

Vă recomandăm, pentru un punctaj mai mare,  să folosiți și următoarele etichete: adolescență, tineri, curăție, familie, femeie, mamă, feciorie, copii, virtute, pregătire, răsplată, bucurie, abstinență, cumpătare, Dumnezeu, exemplu, ascultare, rugăciune, fidelitate, iubire, inimă, viitor, alegere, tentanții, fericire, ș. a.

Lucrările dumneavostră, vor fi publicate pentru a fi de folos și altora!

Cele mai bune lucrări vor fi premiate!

Un accent în decernarea premiilor, se va pune pentru articolele care vor avea mai multe vizualizări pe site-ul www.familiafericita.info ; vor lua like-uri pe pagina noastră de facebook:  ,,Pentru o familie fericită” și ok-uri în grupa odnoklasniki: ,,Pentru o familie fericită”.

Așteptăm cu drag gîndurile și frămîntările inimii Dvs!

Concursul este organizat, cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni,  de Mișcarea Eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, din cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

Vă urăm succese !

Pregătirea de familie începe cu mult timp înainte de oficializarea ei!

 

[1] Teritoriul administrativ  al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni include raioanele Ungheni, Nisporeni, Călărași și Hîncești. Dar orice articol care respecte condițiile concursului, va fi publicat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.