,,Copiii, stimați părinții! Părinții au mai multe drepturi ca copiii!”

Astăzi, cu părere de rău, se vorbește mai mult numai despre drepturile copiilor, dar nu și despre drepturile părinților! Copii au o mulțime de drepturi și multe căi deschise pentru așa zisa ,,autoapărare”. Dar de cine să te aperi? de părinții tăi, care au ales să-ți dea viață??? Numai cel care își vrea răul, conștient sau inconștient, nu acceptă un sfat bun și alege răul.

Dragi copii, care veți fi și voi la rîndul vostru părinți, să știți cu certitudine că, părinții voștri, au comparativ: cu o viață întreagă, mai multe drepturi decît voi!

Părinții tăi sunt obosiți, chinuiți, extenuați, bolnavi, au devenit neputincioși pentru că au dat totul pentru tine, copilul lor!

Mama ta te-a născut și de atunci are dureri în spate, insomnii, disfuncții ale organismului și este mereu ocupată, încărcată de dragoste și grijă, de iubire și durere.

Tatăl tău a jertfit cariera, timpul liber bărbătesc, hoby-uri și alte preocupări ca să poată fi un tată bun!

Părinții tăi ți-au dat viață, statut, educație, școală, familie! Ce dai în schimb la acestea?

Dragi copii, iubiți părinții voștri, cu dragostea cea mai sinceră! Rugați-vă lui Dumnezeu pentru ei în fiecare rugăciune!

 

gînduri din predica Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, sărbătoarea ,,Nașterea Maicii Domnului”, 21.09.2017

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.