,,Familia Fericită” Lecție în s. Dereneu, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, perioada 7-14 februarie, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, Preotul Protoiereu Mitrofor Marin Florin, parohul satului Dereneu, r. Călărași, a fost pe data de  08 februarie 2016 , oaspetele drag al copiilor din Gimnaziul Dereneu, raionul Călărași.

S-a desfășurat o lecție de suflet cu genericul ,, Familia fericită”. Elevii claselor a VII-IX-a au ascultat cu mare atenție spusele și exemplele frumoase aduse cu atâta claritate în fața lor. Lecția a fost interesantă, timpul trecînd pe neobservate. Preotul a răspuns la toate întrebările copiilor, care au rămas foarte satisfăcuți în urma acestei ore. Copiii au fost binecuvîntați la cele bune și frumoase. Aducem mulțumiri Părintelui pentru această oră, așteptînd-ul mereu să ne calce pragul lăcașului nostru.

 Articol semnat de  Directorul Gimnaziului Dereneu:   Doroș Nina.

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.