,,Familia Fericită” Lecție în s. Dereneu, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, perioada 7-14 februarie, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, Preotul Protoiereu Mitrofor Marin Florin, parohul satului Dereneu, r. Călărași, a fost pe data de  08 februarie 2016 , oaspetele drag al copiilor din Gimnaziul Dereneu, raionul Călărași.

S-a desfășurat o lecție de suflet cu genericul ,, Familia fericită”. Elevii claselor a VII-IX-a au ascultat cu mare atenție spusele și exemplele frumoase aduse cu atâta claritate în fața lor. Lecția a fost interesantă, timpul trecînd pe neobservate. Preotul a răspuns la toate întrebările copiilor, care au rămas foarte satisfăcuți în urma acestei ore. Copiii au fost binecuvîntați la cele bune și frumoase. Aducem mulțumiri Părintelui pentru această oră, așteptînd-ul mereu să ne calce pragul lăcașului nostru.

 Articol semnat de  Directorul Gimnaziului Dereneu:   Doroș Nina.

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.