Lecţii ,,Familia în societate e ca grîul pentru pîine!” în s. Pogănești și Ciuciuleni, r. Hîncești

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării epariale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, cu prilejul ,,Săptămîna  Căsătoriei”, perioada 7-14 februarie, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni,  pe data de 9 februarie, în gimnaziul din satul Pogăneşti, r. Hînceşti, a avut loc un seminar pe tema: ,,Familia în societate e ca grîul pentru pîine!” Elevii s-au bucurat de prezenţa Părintelui Hergheligiu Pavel, care le-a ilustrat importanţa şi rolul familiei în societate.

De asemenea Prot.Ioan Pirau a predat o lectie la clasa a 9-a a liceului teoretic ,,Alexandru Donici” din s.Ciuciuleni, r. Hînceşti. Tema lectiei a fost: ,,Insemnatatea familiei si păstrarea ei”. La lectie au participat 30 de elevi care au ascultat cu mare atenţie cele spuse si lămurite de părintele Ioan.

Împreună lucrăm ,,Pentru o familie fericită !”

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, celor care au conferențiat și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.