Săptămîna Tineretului Ortodox la Colegiul de Medicină din or. Ungheni

Preotul, prin însăși prezența sa în o instituție, este o misiune activă și o mărturisire de credință!

În data de 19 aprilie 2016, cu prilejul  tematic ,,Săptămîna Tineretului Ortodox”, cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Preotul Nicolai Boian, Președintele Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, a susținut un seminar tinerilor de la Colegiul de Medicină din or. Ungheni.

Tinerii au fost îndemnați să aibă o relație de ,,bună prietenie” cu Dumnezeu, El fiind Cel care poate dărui toate necesare: succese, familie, copii, sănătate, iertare de păcate și fericire veșnică!

Familia este un lucru foarte important,  păstrarea familiei, în forma și în concepția pe care am moștenit-o de la strămoșii noștri creștini, va asigura unica noastră șansă de supraviețuire într-o societate din ce în ce mai dezumanizată.

Tinerii au fost puși la curent cu toate actvitățile care se defășășoară în Republica Moldova, cu prilejul ,,Săptămămîna Tineretului Ortodox”, dar mai detăilat despre activitățile diverse care se petrec în cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni. Asemenea tinerilor studenți li s-a prezentat și site-ul mișcării eparhiale www.familiafericita.wordpress.com .

La sfîrșitul seminarului, tinerii au fost invitați în Duminica Floriilor la biserică, pentru a vesti cu florii și stîlpări în mînă, apropierea luminatei sărbători a Învierii!

Tinerii au rămas mulțumiți de cuvintele folositoare auzite și bucuroși de vizita preotului.

Nota site-ului: Aducem sincere mulțumiri Direcției Colegiului pentru organizarea seminarului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.