Copiii vor fi putea uciși după naștere. O nouă lege a Californiei

California introduce un nou proiect de lege care ar permite mamelor să își ucidă bebelușii până la 7 zile de la naștere

După ce a atacat drepturile fundamentale ale omului timp de peste doi ani, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, lucrează la un nou proiect de lege privind INFANTICIDUL, care ar legaliza uciderea copiilor până la nouă luni de sarcina și în săptămâna (săptămânile) de după naștere. Proiectul de lege a fost propus de „Consiliul pentru viitorul avortului” al lui Newsom, care face recomandări pentru „consolidarea și extinderea” practicării avorturilor în statul California.

În conformitate cu legea californiană AB 2223, o mamă va fi protejată de acuzații civile și penale pentru orice „acțiuni sau omisiuni” legate de sarcina sa. Aceste acțiuni includ nu numai avortul în orice stadiu al sarcinii, ci și „moartea perinatală”. Moartea perinatală este definită ca fiind moartea unui nou-născut în vârstă de până la șapte zile sau mai multe.

Legislația californiană va legaliza infanticidul înainte și după naștere

În propunerea legislativă înaintată de deputata Buffy Wicks (Democrat-Berkeley), uciderea copiilor născuți și nenăscuți ar fi codificată ca act legal și ar fi prezentată ca „drepturile reproductive ale femeilor”. Noul proiect de lege protejează pe oricine care „ajută sau asistă o persoană însărcinată în exercitarea” acestor așa-zise drepturi. De asemenea, proiectul de lege oferă mamelor o nouă putere de a da în judecată departamentele de poliție în cazul în care un ofițer arestează pe cineva care conspiră la uciderea bebelușilor.

„O cultură politică care justifică uciderea a milioane de copii în pântecele mamei declară acum sezonul deschis pentru nou-născuții nedoriți. Fiecare californian trebuie să se opună acestui proiect de lege odios”, a declarat Jonathan Keller, președintele Consiliului Familiei din California. Susținătorii pro-viață au luptat pentru drepturile copiilor nenăscuți timp de decenii și au înțeles că nu există nicio diferență morală între a pune capăt vieții unui copil cu câteva zile înainte de naștere sau a doua zi după naștere. O societate care acceptă uciderea necontrolată a copiilor în al doilea și al treilea trimestru va permite în cele din urmă uciderea copiilor și după naștere.

Directorul executiv al Fundației pentru Apărarea Legală a Vieții, Alexandra Snyder, a emis o declarație, condamnând proiectul de lege privind infanticidul. „AB 2223 nu este doar un proiect de lege pro-avort – el elimină toate sancțiunile civile și penale pentru uciderea bebelușilor născuți vii în orice circumstanțe. Proiectul de lege autorizează în mod expres orice persoană să faciliteze avorturile tardive și infanticidul, fără a avea repercusiuni legale. Life Legal condamnă folosirea unor eufemisme precum „decizii personale de reproducere” și „justiție reproductivă”, pentru a justifica și încuraja uciderea bebelușilor în interiorul și în afara uterului.”

Industria prădătoare a avortului exploatează femeile pentru a jefui o întreagă generație de dreptul la viață

Timp de zeci de ani, industria prădătoare a avortului le-a spus femeilor că sarcina nu este altceva decât un „ghem de celule”. Convingându-le pe femei să creadă că pot recruta profesioniști din domeniul medical pentru a renunța la viața umană, mulțimea pro-avort a încercat să răpească dreptul la viață, la libertate și la căutarea fericirii pentru o întreagă generație. Acum, copiii care sunt viabili în afara uterului sunt tăiați și aspirați din cauza „drepturilor femeilor”. Mulțimea pro-avort a devenit atât de depravată din punct de vedere moral în această problemă, încât acum este de acord că nu există nicio diferență morală între a pune capăt vieții unui copil cu câteva zile înainte de naștere sau cu câteva zile după naștere. Conform ideologiei lor întortocheate, dacă un copil nu este dorit, poate fi ucis și aruncat oricum, și fără consecințe pentru acest lucru.

Avocatul Matthew McReynolds, de la Pacific Justice Institute, a declarat că „legislatorii din California au depășit o linie roșie” în încercarea lor diabolică de a „legitima uciderea unor copii în vârstă de câteva ore sau chiar de o săptămână”. El a scris: „Nu este vorba despre extinderea dreptului la avort; acesta este un grad de răutate pe care majoritatea covârșitoare a americanilor, indiferent de modul în care se identifică din punct de vedere politic, nu îl poate înghiți. Ne vom strădui să respingem acest proiect de lege demențial și diabolic.”

Material selectat de

Dna Iuliana Curecheru, jurista Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.