31 octombrie 2019. Conferință ,,Tînărul creștin și provocarea lumii contemporane”

Dragi tineri, alegerea, care trebuie făcută mereu, este crucială în viața noastră și ne definește în mod cert: viitorul!

Episcopia de Ungheni și Nisporeni, permanent s-a manifestat întru susținerea tinerilor și pentru buna educare a acestora.

Pe data de 31 octombrie, 2019 în ziua de Joi, într-o săptămînă frumoasă de vacanță, vă invităm la Conferința ,,Tînărul creștin și provocarea lumii contemporane”. Aici, la această întîlnire de suflet,  veți găsi răspunsuri la probleme legate de tinerețe, veți găsi prieteni noi, veți auzi sfaturi și premise pentru a avea o tinerețe decentă, plină de biruință și bucurie și veți învăța să vă construiți o familie plină de fericire. Tema generală va fi cuprinde 4 subteme, care sunt cu neputință de a prezenta interes tinerilor. 

Evenimentul este organizat de Episcopia de Ungheni, care are deja o bună experiență în astfel de activități dedicate tinerilor. Conferențiari vor fi preoți dar și tineri, bine pregătiți. Cu un mesaj deosebit, important și actual, va veni și Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni.

Evenimentul va începe cu rugăciune. Se va sluji Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie pentru tineri condusă de Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni. Tinerii care se vor pregăti, vor fi spovediți și se vor putea împărtăși cu Sfintele Taine.

De ce are nevoie un tînăr? De libertate, rugăciune, cunoștințe, educație, răspunsuri! Biserica lui Hristos, este instituția divino-umană, care poate oferi libertatea adevărată, bucuria deplină, credință statornică, demnitate, vindecare, curaj și binecuvântare!

Bifați în calendarul Dvs, notați ziua în calendar: Vă așteptăm, Joi, 31 octombrie, 2019, Casa de Cultură, or. Ungheni. Intrare liberă.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.