Întîlnire de suflet cu tinerii din liceul ,,I. Creangă”, or. Ungheni

Liniștească sufletească este cel mai bun medicament!

Cu binecuvântarea Preasfințitului Petru Musteața , Episcop de Ungheni și Nisporeni, în data de 9 aprilie, 2019, Protoiereul Nicolai Boian, clericul catedralei episcopale ,,Sf. Alexandru Nevschi” din or. Ungheni, a avut o întîlnire de suflet cu tinerii liceeni din orașul Ungheni.
Astfel, cu bunăvoință Direcției Liceului, Dna Director Zinaida Vrabie, în ziua de marți, cîteva clase mari, au umplut sala festivă a liceului ,,Ion Creangă”, din or. Ungheni.
Tema întâlnirii a fost una originală: ,,Cum ne sunt gândurile așa ne este și viața!” Discursul a fost cît se poate de pragmatic, așa încît tinerii să înțeleagă că, Dumnezeu nu este obstacol pentru nimeni, în realizările propuse, dar mai mult, este Cel mai bun și eficient Ajutor.
La această întîlnire de mult folos, au fost prezenți peste 120 de tineri.
Conferențiara, Maica Siluana, ne zice un cuvânt profund: ,,Boala trupului este o durere a sufletului!” Un mod de gândire, va naște un anumit mod de trăire! Cum gîndim, așa trăim!
Așadar, este necesar întîi să ne vindecăm sufletul; dacă vindecăm sufletul, se va vindeca și trupul!
Mai multe sfaturi multilaterale, pentru o viață cumpătată, pentru liniște și succes în viața de zi cu zi, puteți citi și pe blogul protoiereului Nicolai Boian, www.ucenic.info.

Aducem sincere mulțumiri Direcției Liceului, tuturor organizatorilor și celor care au participat!

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.