,,Ziua Familiei fericite ca rezultat al păstrării Fecioriei și Dragostei” în s. Hîrjauca, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei tradiționale”, în contextul sărbătorii ,,Ziua Familiei fericite. Ziua Fecioriei. Ziua curățeniei trupești și sufletești”, ediția a II-a, parohul Bisericii  din s. Hîrjauca, r. Călărași, Protoiereul Vitalie Gore, a organizat un program cultural pentru elevii claselor mari ai Gimnaziului din s. Hîrjauca.

Programul a cuprins, poezii, cintece, sfaturi, citate, dans, flori, surprize, felicitare, dedicate fecioriei și familiei, care au adus bucurie pe chipurile elevilor și au semănăt o sămînță de rod bun, care va aduce binecuvîntare.

La final, organizatorii programului cultural din cadrul lecției, au primit diplome arhierești, din partea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni și recunoștință din partea parohului, protoiereul Vitalie Gore.

Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Protoiereului Vitalie Gore, Direcței gimnaziului, tuturor organizatorilor, și tuturor celor care au participat pentru promovarea unei familii fericite și păstrarea fecioriei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.