Cum reușim să trăim în curăție

Este important să trăiești în curăție trupească deoarece acest pas este înaintemergător curățeniei și purității sufletești. Limpezimea minții și ajutorul dumnezeiesc, se vădesc mai accentuat, cu precădere, la oamenii care își înfrînează trupurile de la desfrînare.

Poți să trăiești în curăție trupească! Asta este important de reținut! Tînăr sau bătrîn, necăsătorit sau în cadrul familiei, poți păstra curățenia trupească! Există o soluție foarte eficientă, pe care o recomand: hotărîre nezdruncinată!

Dacă începi să te tîrguiești cu gîndurile, devii slab, vulnerabil, apar pretexte, se ivesc ocazii și în final cazi în păcat.

Spune-ți hotărît decizia ta și numaidecît vei reuși! Spune-o în inima ta, nu trîmbița fapta cea bună ca nu cumva să fii ispitit mai tare, de prieteni și dușmani. Pune hotărire bună în inima ta, argumentînd scurt și direct, la bază fiind Legea Domnului.

Dragă cititor, la fel de important este ca să adaugi rugăciune către Dumnezeu și astfel, cu ajutorul Lui, numaidecît vei reuși!

preot Nicolai Boian

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.