Lecție practică pe tema ,,Familia creștină astăzi” în s. Bahmut, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni și la inițiativa Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, 2017, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni, al doilea an consecutiv,  în gimnaziul  din satul Bahmut, r. Călărași, a avut loc o lecție practică, pe tema ,,Familia creștină astăzi!”

Lecția practică a avut loc în data de 16.02.2017, in cadrul Gimnaziului din s. Bahmut, raionul Calarasi, la care au participat elevii clasei a 8-a.

      Lectia a fost prezentata de catre preoteasa Elena Istrati, unde s-a vorbit despre definitia, originea, scopul si datoriile familiei crestine. După părerile elevilor, seminarul a fost interesant și actual. Pentru a împărtăși cît mai eficient mesajul parenetic, s-au folosit diferite metode de predare. Este îmbucurătoare prezența activă a elevilor.
Nota site-ului: Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Preotesei Elena Istrati și tuturor organizatorilor, instituției și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei. Apreciem implicarea preoteselor în activitățile eparhiale.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.