Telegonia – copilul tău poate semăna cu primul partener sexual al mamei !
De cele mai multe ori oamenii care se căsătoresc își doresc să aibă copii anume de la partenerul său. Apar copii, dar uneori parcă sînt de o rasă diferită, avînd un caracter și un comportament neobișnuit, cu totul străin soților și strămoșilor. În rezultat, părinții și copiii se simt străini: simt unul față de celalalt înstrăinare și chiar mai rău – ostilitate. Și atunci ne cutremurăm, auzind de cazurile de pruncucidere, numărul mare de copii abandonați, de care nu are nevoie nimeni, iar apoi părinții devin victime ale delincvenței juvenile și ale cruzimii și agresivității fiilor și fiicelor.
Sîntem de multe ori martori a unor momente aparent nefirești, atunci cînd un tată iubitor, bun, atent, muncitor, respectat de toți nu găsește limbaj comun cu fiul său. Mai mult decît atît, fiul se trage mai mult spre mamă, indiferent de stilul de viață pe care îl duce. Care să fie cauza acestui fenomen? Vă oferim o explicaţie!
Se întîmpla acum 150 de ani, cînd crescătorii de cai de rasă, care încercau să obțină o rasă nouă de cai au hotărît să încerce împerecherea unei iepe pursînge cu un mascul de zebră. Bineînţeles că experiențele nu au reușit, concepția nu a avut loc nici la cai de la masculii zebre, nici la iepele-zebre de la armăsarii de rasă. Experimentele au fost date uitării. Cu toate acestea, peste cîțiva ani după împerecherea armăsarilor de rasă și mamele pursînge, care cu mulți ani în urmă fuseseră împerecheați cu zebrele-masculi, au început să se nască mînji în dungi. Cum de s-a putut întîmpla, fără să fi rămas însărcinată cu zebra, dînd naștere de mai multe ori la cai de rasă, mînji deja după împerecherea cu zebra-mascul, iapa dintr-o dată, fără nici un motiv aparent, să dea naștere unui străin? Cercetătorii științifici a numit acest fenomen „telegonie”.
Contemporanii copleșiți de uimire au început să le dea fiziologilor întrebarea dacă nu cumva fenomenul Telegoniei este valabil și pentru oameni. După mulți ani de diverse și multe experiențe, oamenii de știință au stabilit: da, efectul Telegoniei se răsfrînge și asupra oamenilor, chiar și în forme mai severe decît în lumea animalelor!
Iată ce s-a întîmplat cu tinerele care după anumite festivaluri internaționale, drept consecință a faptului că regimul cultiva abuzul de droguri, pornografia, prostituția, după o aventura extraconjugală au început să dea naștere de la soții albi genetic sănătoși, a unor copii, care nu semănau nici cu mama, nici cu tata, ci cu un voinic negru. Cauza apariției acestor „tineri voinici” este mutația genetică a lanțului cromozomial de la o relație extraconjugală unică, care se și face vinovată de tragedia familială. Telegonia a dovedit că se transmit nu numai semnele exterioare ale partenerului sexual, ci și caracteristicile lui interne.
Telegonia a dovedit că onoarea fecioarei e o noțiune morală și genetică și mai ales e una specială pentru bărbații și femeile care doresc și sînt capabili de a avea și de a-și crește propriul copil, și nu al altcuiva, care doresc să aibă un fiu sau o fiică care să-și înțeleagă și să-și iubească tatăl și să nu se comporte cu el ca și cu un străin. Legătura sexuală a femeii cu fiecare partener al ei duce la schimbarea genetică natală și, prin urmare, o schimbă treptat pe ea și fondul genetic al soțul ei legitim. Fiecare relație sexuală dezordonată a femeii, fie că este vorba doar de una, este o bîtă cu care ea însăși se bate, dar și viitorul său, viața fiicelor sale, a nepoatelor sale, creînd tragedii familiale, crime și sinucideri ale urmașilor abandonați, înstrăinați sau ostili față de părinți. Așadar, fenomenul Telegoniei este piatra de încercare care ar trebui să-i trezească pe fiecare.
Onoarea fecioarei și fidelitatea în cuplu este baza genetică a fericirii conjugale și a viitorului fericit al părinților și copiilor lor. Acesta este fundamentul trăiniciei familiei, a continuității genetice, a sănătății și bunăstării familiei. Asemenea şi Biserica creștin ortodoxă mereu s-a preocupat de a fi păstrată nu numai fecioria și moralitatea fetei înainte de căsătorie, dar și a băieților, tinerilor, femeilor și bărbaților astfel consolidînd familia.
Păstrați-vă onoarea feciorelnică, fiindcă acesta este un dar atît de deosebit încît nu merită a fi pîngărit nici măcar cu gîndul! Fericiți cei care prețuiesc acest dar, mare îi va fi cununa !
Iuliana, or. Ungheni.