Găsește-ți ,,ursitul” sau ,,ursita” ! Pentru bărbați-femei iubitoare, pentru femei-bărbați adevărați!

rugaciune-maica-domnuluiÎn noaptea Sfîntului Andrei, există o tradiție care include careva acțiuni cum să-ți descoperi, să găsești sau să atragi viitorul soț, sau viitoarea soție. Vă propunem, o metodă, garantată, experimentată și mărturisită de mai mulți oameni, de a vă găsi ,,ursitul” sau ,,ursita”. Suntem siguri că știți, că cel care dorește să fie cu Dumnezeu, trebuie să facă voia Lui Dumnezeu. Biserica interzice orice ritualuri, și sfătuiește cu blîndețe, calea cea mai sigură și mai eficientă: rugăciunea.

Pravila de Rugăciune ,,Bogorodicinaia” ( Născătoare de Dumnezeu )

Această pravilă, este citirea de 150 de ori a cîntarii aduse din ceruri de către Arhanghelul Gavriil, ca închinăciune Maicii Domnului, Preasfintei Fecioare Maria, Născătoarea de Dumnezeu.

Regula aceasta o poți face în mod deosebit cînd nu știi ce decizie să iei. Cu cine să te însori sau măriți, la care serviciu să muncești, la care universitate să te duci, sau la orice nevoie și dorință pe care o ai.

Răspunsul niciodată nu întîrzie. Dumnezeu și Maica Domnului luminează mintea pentru decizia corectă.

Rugați-vă simplu, cu gîndul numai la rugăciune, în liniște interioară, cu credință și cu nădejde că toate sunt voia lui Dumnezeu și El toate le poate. Trebuie prin rugăciune să grăbim înduplecarea lui Dumnezeu, să-și verse din plin mila Sa  asupra noastră.

Rugăciunea : „Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te ! Ceea ce ești plina de dar, Marie, Domnul este cu Tine. Binecuvîntată ești Tu între femei și binecuvantat este rodul pîntecelui Tău, că ai născut pe Mîntuitorul sufletelor noastre.”

Conform unei vechi tradiții, aceasta pravila a fost dată de Maica Domnului însăşi, în veacul al VII-lea și odinioara era săvîrşită de către toti creștinii. Mai pe urma a fost dată uitării. Preacuviosul Părinte, Sfîntul Serafim de Sarov, care s-a învrednicit de vizita Maicii Domnului în viaţă fiind, a amintit de aceasta pravila. În chilia lui s-a găsit o cărticica veche cu descrierea minunilor petrecute cu oamenii care împlineau aceasta pravila.

Citirea de 150 de ori a rugăciunii ” Bogorodicinaia ” îi aduce creștinului un mare folos. Domnul ne-a aratat cît de puternica este rugăciunea Preacuratei Sale Maici înaintea Lui și căt de eficient este ajutorul acordat de Ea. În cele mai dificile imprejurari și cu totul neasteptate Ea ne-a intins mîna Sa izbavitoare. Citirea de 150 de ori a rugăciunii „Bogorodicinaia ”  îndeparteaza mînia lui Dumnezeu și chiar verdictul Judecătorului Cunoscător de inimi este amînat.

 Această pravilă aduce grăbirea îndeplinirea dorinței cu folos.

Rugăciunea „Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te . . . !” poţi să o spui din mers, în călătorie, în transportul public, aşteptînd pe cineva sau ceva. Ea este uşoară şi se memorizează repede. După fiecare 10 repetări te rogi cu cuvintele tale şi spui oricare rugăciune care o ştii către Maica Domnului.

 Cu prilejul sărbătorii Sfîntului Andrei, suntem nevoiți și noi să, să accentuam încă o dată în plus, metoda succesului în viață: RUGĂCIUNEA. Folosiți regula de mai jos, și puneți-vă dorința dvs.

Dacă ai mai mult timp faci pravila de mai jos:

La începutul acestei pravile se citesc rugăciunile:

 Rugăciunile începătoare:

În numele Tatălui, și a Fiului, și a Sfîntului Duh. Amin.

Slavă Ție, Dumnezeul noştru, slavă Ție.

Împărate ceresc, Mângâieto­rule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi (de trei ori).

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Preasfântă Treime, miluiește-ne pe noi. Doam­ne, curățește păcatele noastre. Stăpâne, iartă fărădelegile noastre. Sfinte, cercetează și vin­decă neputințele noas­tre, pentru numele Tău.

Doamne miluiește (de trei ori), Slavă…, și acum…

Tatal noastru, Care ești în ceruri, Sfinteasca-Se numele Tău, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum în Cer asa și pe pămînt. Pîinea noastra cea spre fiinta da-ne-o noua astazi și ne iarta noua greşelile noastre, precum și noi iertam greşiţilor noştri. și nu ne duce pe noi în ispita și ne izbaveste de cel viclean.

Ușa milostivirii deschide-o noua, Binecuvîntată Născătoare de Dumnezeu, ca să nu pierim noi cei ce nadajduim întru Tine, ci să ne mantuim prin Tine din nevoi, ca Tu ești mantuirea neamului creștinesc.

Mîntuieşte Doamne, pe parintele meu duhovnic ( numele, sau pe preotul la care va mărturisiți ) și pe toti fiii lui duhovnicești și pe fratii noştri întru Hristos și pe toate rudeniile cele dupa duh și dupa trup, intareste-i, apara-i și miluieste-i, da-le mîngîiere în scîrbe și vindecare  de boli. Doamne! Trimite-i lui harul Sfîntului Duh și pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu ajută-ne, Doamne, să ne indreptam viata și să ne mîntuim sufletele noastre. Amin !

„Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te ! Ceea ce ești plina de dar, Marie, Domnul este cu Tine. Binecuvîntată ești Tu între femei și binecuvantat este rodul pîntecelui Tău, ca ai nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre.”

Dupa fiecare 10 repetări a rugăciunii: „Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te ! „, citim ” Ușa milostivirii” , dupa care ne rugăm la Maica Domnului cu cuvintele noastre, si cerem ce avem nevoie apoi adaugăm din urmatoarele rugăciuni:

Dupa primele 10 repetări a rugăciunii ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară , Bucură-Te ! ), spunem :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, mîntuieşte și pazeste pe toti creștinii dreptmaritori, sporeste-le credinta și pocainta, iar pe cei adormiti adihneste-i în vesnica slava a Domnului noastru.

Dupa 20 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te !) :

O, Preasfîntă Stăoînă Nascătoare de Dumnezeu, mîntuieşte-i și intoarce-i în Biserica Ortodoxa pe cei rataciti și cazuti robi ai Tai ( numele, )

Dupa 30 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară Bucură-Te ! ) :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, mîntuieşte-l și pazeste-l pe parintele meu duhovnicesc ( numele ) și cu sfintele rugacinile lui miluieste-ma pe mine pacătosul.

Dupa 40 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară Bucură-Te !) :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, potoleste intristarile noastre și trimite mangaiere celor scarbiti și bolnavi robi ai Tai ( numele ).

Dupa 50 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te !) :

O , Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, izbaveste-ma de ispite și de tot raul și napastuirile.

Dupa 60 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te !) :

O, Preasfîntă Stăoînă de Născătoare de Dumnezeu, ajută-ma să savarsesc toate lucraile mele întru slava lui Dumnezeu spre folosul celor apropiati.

Dupa 70 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te !) :

O, Preasfîntă Stăoînă  Născătoare de Dumnezeu , pazeste-ma de tot raul și acopera-ma cu cinstitul Tău omofor .

Dupa 80 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te !) :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, inviaza sufletul meu și daruieste-mi rugaciune statornica, către Tine .

Dupa 90 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară Bucură-Te !) :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, ajută-mi cu milostivirea Fiului Tău și a Stapanului noştru, ca sa-mi trimita harul rugăciunii celei arzatoare și osardice.

Dupa 100 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară Bucură-Te !) :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, indupleca-L pe Domnul noştru Iisus Hristos să ma miluiasca pe mine, pacătosul, sa-mi ierte toate pacătele și să mantuiasca pacătosul meu suflet.

Dupa 110 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te !) :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, aprinde-ma cu iubirea Ta, intareste-ma cu credinta și lumineaza ochii mei intunecăti cu pacătele.

Dupa 120 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te !):

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, izbaveste-ma de ganduri desarte și daruieste-mi cuget și inima avanatate spre mantuire.

Dupa 130 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te !) :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, trimite-mi pace sufleteasca, odihna și sanatate trupeasca.

Dupa 140 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te ! ) :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, daruieste-mi sfarsit pasnic și netulburat și calauzeste-mi sufletul prin vamile cele infricosatoare.

Dupa 150 rugăciuni ( Născătoare de Dumnezeu Fecioară, Bucură-Te ! ) :

O, Preasfîntă Stăoînă Născătoare de Dumnezeu, zid nebiruit și protectoare puternica, nu ma respinge pe mine, pacătosul și nevrednicul, care alerg la imparatescul Tău acoperamant, caci Tu ești nadejdea creștinilor și adapostirea pacătosilor.

La sfîrşitul Pravilei de rugăciune rostim :

” Cuvine- Se cu adevarat să te fericim pe Tine, Născătoare de Dumnezeu, Cea pururea fericita și prea nevinovată și Maica Dumnezeului noştru. Ceea ce ești mai cinstita decăt heruvimii și mai slavită fără de asemanare decăt serafimii care fără stricaciune pre Dumnezeu- Cuvîntul ai nascut, pe Tine Cea cu adevarat Născătoare de Dumnezeu Te slavim. „

Slava Tatalui și Fiului și Sfîntului Duh și acum și pururea și în vecii vecilor . Amin Doamne miluieste ! ( de trei ori )

Rugaciune către Preasfîntă Născătoare de Dumnezeu

Către Preasfînta Născătoare de Dumnezeu, plecînd genunchii, cu umilință din inimă să ne rugăm!

Preasfîntă Născătoare de Dumnezeu mîntuiește-ne pe noi!

„Preasfîntă de Dumnezeu Născătoare Fecioară, acopera-mă și mă pazește pe mine robul Tău, de toată răutatea sufletului și a trupului și de tot vrăjmașul cel văzut și nevăzut.

Bucură-Te, Ceea ce ești cu har daruită, Marie, Domnul este cu Tine ! Binecuvîntată ești tu între femei și binecuvantat este rodul pîntecelui Tău, ca ai nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre. Bucură-Te și Te veseleste, Născătoare de Dumnezeu Fecioară și Te roaga pentru robul Tău (/roaba ta, spunem numele nostru şi a celor pentru care ne-am rugat) Doamna și Stăpînă a îngerilor și Maica creștinilor, ajută-mi mie robului Tău. O, Marie, cu totul fără de prihana, Bucură-Te mireasa nenuntită. Bucură-Te, bucuria celor necăjiti și mîngîierea celor scîrbiți. Bucură-Te hrana celor flamînzi și limanul celor înviforați. Bucură-Te Cea mai Sfîntă decît toți sfintii și decît toata zidirea mai cinstită. Bucură-Te, sfințenia Tatălui, locasul Fiului și umbrirea Duhului Sfînt. Bucură-Te palatul de lumină al lui Hristos Dumnezeului nostru, Împaratul tuturor. Bucură-Te lauda creștinilor și ajutătoarea cea gata a celor ce Te cheamă pe Tine.

Preasfîntă Stăpîna mea, pazește-mă sub acoperamîntul Tău, căci în preacuratele Tale mîini îmi pun duhul meu. Fii ajutătoare și acoperamînt sufletului meu în ziua cea înfricoșătoare a Judecății și roagă-Te pentru mine, nevrednicul, ca să întru curat și limpezit în Rai. Nu sunt vrednic Măicuța Domnului de iubirea Ta, dar pentru mila Fiului Tău și Dumnezeului nostru, pentru grija Ta de Mamă către mine, mă rog ca un fiu pierdut, ajută-mă și mă îndreptează în cărările cele bune. Să nu mă lepezi Doamna mea, pe mine, robul Tău ci ajută-mi mie și dă-mi împlinirea cererii cea cu folos. Izbaveste-ma de toata primejdia, bîntuiala, nevoia, și neputinţa, păzește-mă de oamenii cei răi, și pe cei buni scoate-i în calea mea, și dăruieste-mi pocăinţa cea adevărată mai înainte de sfîrșit. Ca prin mijlocirea și ajutorul Tău, mîntuindu-mă în viaţa aceasta de acum, de tot vrăjmaşul văzut și nevăzut, umblînd cu mulțumire și cu laudă de Dumnezeu, în voia iubitului Tău Fiu și Dumnezeului nostru, iar la ziua cea înfricoșătoare a Judecătii izbavindu-mă de veșnica și grozava munca, bucurîndu-mă Împărăția lui Dumnezeu, să mă închin, să multumesc și să slăvesc întru tot Sfînt numele Tău în vecii vecilor . Amin „

Bucură-Te , Cea plina de har !

Bucură-Te , Ceea ce ești preafericita !

Bucură-Te , Cea prea Binecuvîntată ! Domnul este cu tine !

ps. nu uitați, credința ortodoxă nu este matematică, dar este credință și nădejde în Voia lui Dumnezeu. Noi trebuie să ne facem datoria noastră, iar Dumnezeu. niciodată nu rămîne dator !

Aceasta Pravila se face în manastirea din Diveevo a Sfîntului Serafim de Sarov în fiecare seară, la ora 21, la procesiunea de pe Kanafka ( Cararea Maicii Domnului, care înconjoară mănăstirea )

articol preluat de pe www.ucenic.info

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.